... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
matuskoo napísal:je to vela roboty menit vodnu pumpu na bmw? bo na peugeote som si to robil ale na bmw tomto este nie idem po robote vybrat termostat a odskusat to a uvydim podla toho ale uz ma to auto dost sere normalne rozmyslam ze ho predam stale len problemi.,,,
matuskoo napísal:je to vela roboty menit vodnu pumpu na bmw? bo na peugeote som si to robil ale na bmw tomto este nie idem po robote vybrat termostat a odskusat to a uvydim podla toho ale uz ma to auto dost sere normalne rozmyslam ze ho predam stale len problemi.,,,
matuskoo napísal:lenze ja som dal robit generalku za 50 a furt problemi mam kurna.....
matuskoo napísal:tak tak asi aj ja tak spravim presne ja mam okolo 8 spotrebu a na takom 2.5i budem mat tiez okolo nieco 8 ci 9 si myslim takze asi budem menit:D
matuskoo napísal:vymenil som termostat ale prehrieva sa aj tak ale je zaujimave ze ked ide na volnobehu tak nic stoji presne v strede,ale jak zacnem pridavat tak ide teplota hore a ked prestanem tak ta teplota ostava stat tam kde zastavila neklesne teplota a mam taky pocit ako keby ta voda neprudila bo sa strastne tlakuje hadica z motora do chladica a z chladica ku termostatu je strastne neskutocne natlakovana a este mi to ani nekuri... neviete ci to je hlava alebo vodna pumpa? tak ci tak idem zajtra objedna vodnu pumpu... dufam to bude iba v tom