... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Markoo1
Auto: E46 318d
Kraj: Bratislavský

Re: Potrebujem poradit ako toto zapojit aby to fungovalo spr

Piatok, 20. Júla 2012, 11:57

Hlavne si fakt poriadne over či to dobre funguje a hlavne či to drží vzduch. Ja to mám tiež v aute origo, ale už po tých rokoch to moc nedrží vzduch. Pekne sa to nafúkne, cítiš to na bedrách ale pomalinky sa to potom vyfukuje.
ex E36 325td

miki14s
Autor témy
Auto: BMW 316i
Kraj: Košický

Utorok, 24. Júla 2012, 21:05

maiki napísal:
ja by som na tvojom mieste v prvom rade vyskusal ci to funguje,
zober stary zdroj z pc a daj zlty na zlty a cierny na cierny, a vyskusaj ci to funguje,
alebo si natiahni od baterky dva kable a + daj na zlto-cerveny a - na cierny a vyskusaj ci to funguje,
ked ano, zapojit to v aute mozes viac sposobmi, ja by som to urco dal cez poistku, resp. nie priamo na baterku... napriklad od zapalovaca to je blizko a mozes to dat pod kobercom ku sedacke ;-)

aby si to nenamontoval a nezistil ze to nefunguje :mrgreen:

Jasne jasne ze to najprv vyskusam uz som aj chcel ale dako neni casu ale buduci vikend budem skusat tak napisem ako dopadla skuska :thumbup:

miki14s
Autor témy
Auto: BMW 316i
Kraj: Košický

Utorok, 24. Júla 2012, 21:10

Nooo diki chalani za rady urcite najprv vyskusam ale nebolo dako casu ale buduci vikend skusam tak napisem ako dopadla skuska ci mi to neroztrhne sedacku :lol: :mrgreen: ale dufam ze nee ze to bude fungovat na 100 % :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných