... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

pexo
Autor témy
Auto: E39 530i BlackBeauty
Kraj: Prešovský

poradte kolegovia

Štvrtok, 10. Júla 2008, 16:47

mam jeden mensi problem co sa mi stal minuly tyzden. isiel som na mojej e36 318 po dialnici. mal som asi nejakych 130km/h a zrazu jeden blbec predo mnou prudko zabrzdil. mne neostalo nic ine len okamzite sliapnut na brzdu kedze do laveho pruhu som nemohol ist lebo tam isli auta. letel som smykom nejakych cca 20m kedze mi neslo ABS. v spätaku som len videl za mnou sivy dym ako drel tie pneumatiky. teraz badam ako mi pri nizsej rychlosti slabo vybruje predna cast auta. a to nielen pri brzdeni ale aj pri normalnej jazde. mam taky pocit ako keby sa tam na pneumatikach vytvorila rovna plocha a preto to robi. myslite si ze je to preto? ak ano tak gumy mozem rovno vyhodit? alebo ako? ako mate s tym niekto skusenost, tak napiste. dik

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 10. Júla 2008, 16:53

jj, mas zodrate gumy do tvaru D. Na jednom mieste je rovna plocha preto to trase,
mne sa stalo to iste, v lavom pruhu predbieham afta a avia sa rozhodla ze v lavom pruhu jej bude lepsie, pritom vpravo nic nebolo..
tak som brzdil zo 150 na 80 este na aute bez abs.. az neskor som si uvedomil ze nejak to trase,
v spataku som nevidel ani hovno tak nim triaslo, bola zodrata prava predna guma.. KO..

ked maju este dobry dezen, dones, spalim ti z nich nejaky milimeter a mozno budu este pouzitelne :wink:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 10. Júla 2008, 18:00

JJ ako hovori BlackMW prepbrzdene gumy.

Hod to na sustruh:D:D:D:D:D:D:D:D

M3driver
Kraj: Bratislavský

Piatok, 11. Júla 2008, 09:15

sustruh BlackMW pomoze :lol:
M3 -> Ducati

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných