... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Diablo napísal:ak chceś origo kvalitu tak Lemforder.
MOOG som kúpil dvakrát: prvý a posledný. ramená na E38 vydržali neuveritelných 500km, normálným štýlom jazdy.
Diablo napísal:Neviem či ich robí Elit , ale je to možné. Sú to origo BMW diely , len je z nich zbrúsené BMW číslo, maximálna spokojnosť. Cena je síce dosť podobná origo dielom, ale niektoré vecy dokážu prekvapiť. Ja osobne si na svoje autá dávam len Lemforder alebo origo. Je jednoduchšie vecy robiť raz a poriadne. Skúšal som kadejaké náhrady, ale nemá to zmysel.
K tým Powerflexom: prdlo zatial iba uloženie stabilizátora. Všetko ostatné je OK. Zatial môžem povedať, že super. Najväćší význam majú asi silenty v predných ramenách, tie sú niekolko násobne masívnejšie ako origo. A ešte k tomu jemne upravujú geometriu.
Majo320 napísal:tak ja som si robil rozpocet a komplet silentbloky na prednu aj zadnu napravu + capy + capy riadenia by ma od Moogu a Febi bilstein vysli do 14000 samozrejme ze ceny su so zlavou.
A chcem sa opytat mam moznost kupit vyskovo nastavitelny podvozok od firmy TA - technix cena okolo 13litrov za komplet 4tlmice. MA uz niekto skusenosti s takymto podvozkom inac vyraba to nemecka firma tak si myslim ze by to nemuselo byt az take zle.
BlackMW napísal:mna vysli powerflexy (zadne na prednych ramenach + predne na zadnych ramenach - 4 ks)
plus nove meyle cele ramena s capmi a nove meyle axialne tiahla + capy riadenia dokopy 10 litrov..