... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
silvia napísal:caute.mam problem so zimnym startovanim.niekde mi chyta vzduch, lebo ked startujem, z vyvodu z palivoveho filtra vidno vzduchove bublinky.ked nataha naftu ide to uz ok.viete mi poradit, co vsetko mam skontrolovat, kde to moze nasavat vzduch?
Pepe napísal:Daj si pozrieť práve ten palivový filter. Na spodu je taký výpustný šróbik na odkalovanie /vypustenie vody/, prípadne všetky spoje. Ak to bude v poriadku, tak potom čerpadlo
Pepe napísal:Na spodu je taký výpustný šróbik, uvoľní sa aj rukou. Je na samom spodku a je k nemu dosť zlý prístup, JJ, ten, alebo aj tesnosť prívodných hadičiek a celého systému.
Pozri tiež, či ti niekde nepresakuje nafta.
silvia napísal:no faj,kedy kolvek zajtra som tam iba do 11.00 inokedy cely den az do 17.00jahahaj.to si tyno som v NO, tak sa mozem niekdy zastavit v klinci??
Pepe napísal:pekne a presne si to vysvetlilEE. Ten musí byť pritiahnutý. Nafta ti nesmie odnikiaľ presakovať! Ak ti nepresakuje, tak ti ani nemá odkiaľ ťahať falošný vzduch. Potom ti nafta padá jedine len z čerpadla. Skontroluj tesnosť okolo pal. filtra a prívodných hadičiek pri naštartovanom motore. Pokiaľ nafta nejde von, tak sa tam nemá ani ako dostať vzduch. Je to uzavretý okruh. Nádrž-motor-prepad naspak do motora.