... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

miros
Autor témy
Auto: bmw x3
Kraj: Žilinský

nefunkčné spetné zrkadlo

Pondelok, 26. Decembra 2011, 17:24

Zdravím,
vie niekto poradiť,ako,alebo ako odskúšať vonkajšie elektrochromatické spetné zrkadlo na bmw x3. Prestalo mi fungovať na ľavej strane, Neviem či sú obe na jednu poistku,ale pravá strana funguje bez problémov.Rozobral som ho a jefunguje ani vyhrievanie a ani pohyb - veľká to náhoda že ani vyhrievanie.Skúsil som ho napojiť na 12 V,ale nič.Cez vypínač v dverách som meral napätie,je tam jeden + a myslím aj -,a dva bez napätia. Ak som tam dal + nič sa nedeje.Vie niekto poradiť?

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a

Re: nefunkčné spetné zrkadlo

Pondelok, 26. Decembra 2011, 21:59

to bude asi preto lebo mas zrkadlo z X3 na e36ke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Utorok, 27. Decembra 2011, 09:47

osobne by som hladal chybu v ovladani spetaku.. skus z inej X3 pripadne ked to mas takto rozobrate tak odsleduj ako sa sprava napajanie do funkcneho a porovnaj to s nefunkcnym zrkadlom..

miros
Autor témy
Auto: bmw x3

Sobota, 31. Decembra 2011, 14:10

no v spetaku bola asi chyba.Vystriekal som to rezistinom,všetky spoje očistil a už to funguje ,až na to že mi zmodrelo,asi odišla elektrochromatika,skrátka je modré. Vie niekto ako funguje stmievanie,na koľko voltov a kde je napájanie,
miros.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných