Zdravim menil som motor 1.8tds ale neviem ci je na nom nieco zle ked sa nastartoval mal divny zvuk a tazko startoval dlho toci aj za studena aj za tepla pri jazde zacne riadne dymiť zhruba ako zoppne turbo... No a po par km sa zacal aj prehrievat neviete mi niekto prosim poradit
Cierny dym a totalne zadymi cestu inak ide pekne no a voda mizne,ked sa vari tecie cez tu tenku prepadovu hadicku a tlaci aj cez veko expanznej nadrzky...
ešte som nekukal vodnu pumpu ale myslim že ta by mala byť v poriadku.... lebo auto aj kuri bez problemov. ja fakt neviem čo to može byť obavam sa najhoršieho že to bude hlava alebo tesnenie
mal som to na chvilu naštartovane ale zistil som že to bude asi termostat lebo hadica čo ide k nemu od chladiča bola studena tak som ho vybral a skušal som ho variť vo vode a nič neotvoril sa tak myslim že to bolo len tym,skusim to ešte zapojiť bez termostatu a uvidim lebo ani z tej tenkej hadičky na nadržke mi netiekla voda ale upchata neni... no ale aj tak ma najviac trapi to štartovanie lebo len odpaluje odpaluje a strašne dlho trva kym natoči za studena ale aj za tepla mu to trva dlho to nevieš čo može byť ?