... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
deejaytommmi napísal:ja mám tiež váhu v prdeli... teraz mám na pár dní zatial požičanú. nie je to pravda, že po odpojení ide auto lepšieak máš zlú váhu, zistíš to tak že pridávaš postupne plyn a pri cca 4500 ti začne strieľať do výfuku. skús sa prejsť s autom, budeš mať o 6-7 litrov vyššiu spotrebu. mne po dlhšom čase jazdy s nefunkčnou váhou zhasne auto keď vyradím rýchlosť...
14robo7 napísal:
-tak to je zaujimave tvrdenie,ze to nieje pravda!!,,asi je teda rozdiel jazdit so zapojenou dobrou alebo zlou vahou,,zla dava zle hodnoty a RJ ma ztoho asi misung
![]()
-so zapojenou vahou a vsetkym ostatnym mi auto trhalo,za studena sa snim nedalo ist,musel som cakat kym sa ohreje,,vytocit vobec neslo asi tak do 4500-5000 strasne trapenie,
-po odpojeni vahy ide auto lepsie!!! (e46 318 m43) ako je to teda mozne?spotreba nieje vobec horibilna,ekonomer ukazuje normalne hodnoty,tankovanie podla km takisto ok,,,auto aj za studena sa lahko rozbehne,trhanie je prec,je omnoho zivsie ako predtym,,,
-je teda mozne ze odpojenie vahy by zakrylo neaku inu zradu?![]()
-co by to robilo keby je niekde diera v sani o ktorej neviem a odpojim ktomu aj vahu??novu este doma nemam,,teda nechcem kupit pokial vyslovene netreba