no opat prispievam do tejto zacarovanej temy dalsimi zisteniami, chcel by som poprosit klubakov, ktori problematike rozumeju, nech si precitaju cely pribeh vlastne co auto robilo-nerobilo, co vsetko bolo menene a skusit dat nejaku teoreticku radu kde dalej hladat, cize este raz to zopakujem, auto za jazdy zacalo stracat vykon,podradzovanim sa mi podarilo ho uviest do chodu a slo dalej normalne, ako plynul cas robilo to coraz castejsie az do dna kedy to robilo po kazdom kilometri.. ako prve som skontroloval cerpadlo vymenil hadice, palivovy filter, auto opat slo v pohodicke, urobil som hned ako test jazdu asi 200km a auto nevykazovalo problem, no o tyzden som siel nieco vybavit a auto z nicoho nic zdochlo, najprv som myslel ze benzin nakolko som bol na rezerve, tak som ho dolial a pri otvoreni vika neskutocne zasycalo, v nadrzi bol neskutocny podtlak, tak som hned siel po odvetravacom ventile nadrze ktory tento problem sposoboval, lebo podtlak v nadrzi nedovolil cerpadlu pretlacit palivo do systemu, ale po vymene, ERROR auto nejde stale, a ked nakoplo tak zacalo strielat do sania

preco? zla zmes? zacal som postupne, klapkou, krokovym motorcekom, vahou vzduchu, rozdelovacom,svieckami, auto po vymene vsetkeho opat nakoplo na par minut zadusilo sa a uz ho opat neviem nakopnut, tak ma napadlo ze pokial striela do sania nakolko som cital aj tu na fore pribeh jednej M30tky so stejnym problemom tak som vymenil RJ za druhu z uplne stejneho auta na ktorej neboli ziadne chyby,no auto nestartuje

som uz maximalne znechuteny a logicky si uz neviem vysvetlit pricinu toho ze to auto vlastne nejde, lebo ma vsetko co k startu auto potrebuje a vsetko je funkcne, co sa tyka paliva, iskry,vzduchu... ak ma niekto nejaku podobnu skusenost alebo vedomost ako to vyriesit poprosim help

....BeMyWife....