rezervujem pre teba niekolko vyfukov, ked ich otrhas
no okis ale ja nemam v plane jazdit s nim nic ine ako asvalt takze pohoda :) inaksie uz by si mi mohol dat do topicu tie slubene fotky skladania mojho auta ak si najdes cas
jazdit po KE a davat to dole.. hm.. ja mam vysoko auto a mozem krasne opisat na kollych miestach idem krokom a sucham spodok
BMW G05 40i BMW G01 M40i BMW F15 40d EX Ford mondeo mk4 BMW E91 318d EX BMW F07 530d EX BMW E61 530DT A/T EX BMW e53 4,8is EX BMW e53 4,6is EX BMW e36 323i coupe EX BMW e30 325i coupe EX BMW e34 520iA sedan EX BMW e46 323i sedan EX
Ja zatial jazdim a co ?Ved preto chcem lyzu ,bo sama rana ,na tych nasich ,,fasa´´ cestach ...a dokonca aj pomaham cestarom ,lebo neraz pluhujem spojlerom vpredu
BMW E30 318IS BembISo =) BMW E30 325i BMW E87 120D
v sobotu som bo v moldave som kecal s jednym chalanom co ma to modre tv bmw to napucene a mi vravy ze ma ixo a ze ma lizu ta som sa ho pytal ci to vsetky on tvrdil ze jo
Zdar kloegovia Ja to idem poslat k zemi o 4cm, a uz sa tiez bojim o vaňu.No a este ktomu jazdim aj cez zimu takze cestari budu radi ked im pomozem.
A este ktomu idem montovat dopredu Alpinu podnaraznik
v sobotu som bo v moldave som kecal s jednym chalanom co ma to modre tv bmw to napucene a mi vravy ze ma ixo a ze ma lizu ta som sa ho pytal ci to vsetky on tvrdil ze jo