... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Petyusa
Auto: BMW E53 X5
Kraj: Trnavský

re

Utorok, 14. Októbra 2008, 13:09

nedavno som nahadzoval fotky ale so zapnutym podsvietenym este foto nemam nejako sa my to este nepodarilo v takej idealnej polohe nafotit ale onedlho to uz bude!inac v pribehoch nasich aut uz fotky mam a CCFL kruzky v tme rozsvietene chybu nemaju!!!!!
BMW E30 1.8 ex
BMW E36 1.6 ex
BMW E39 3.0D ex
BMW X5 3.0D aktual

patres
Autor témy
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Re: re

Utorok, 14. Októbra 2008, 13:14

Petyusa napísal:
nedavno som nahadzoval fotky ale so zapnutym podsvietenym este foto nemam nejako sa my to este nepodarilo v takej idealnej polohe nafotit ale onedlho to uz bude!inac v pribehoch nasich aut uz fotky mam a CCFL kruzky v tme rozsvietene chybu nemaju!!!!!

mooooj clovek :D :D ....ja som tiez videl na jednom bawe modre a uz som to nuril......a ked uz modre kruzky tak uz aj neony pod rit :D

Petyusa
Auto: BMW E53 X5

a

Utorok, 14. Októbra 2008, 13:15

ked tuning tak tuning mne osobne sa to paci mne angel eyes svietia aj ked tankujem! stale lebo to je velmi pekne!!!!
BMW E30 1.8 ex
BMW E36 1.6 ex
BMW E39 3.0D ex
BMW X5 3.0D aktual

patres
Autor témy

Utorok, 14. Októbra 2008, 13:24

Hej mne sa to tiez paci,uvidim ako to bude s fizlami......ozaj nemozu byt zapnute modre ani ine farby?? KUA :D

alfi666

Re: a

Utorok, 14. Októbra 2008, 13:29

Petyusa napísal:
ked tuning tak tuning

...az nato, ze toto s tuningom nema nic spolocne hosi ;)

...s oboma privretymi ocami to mozeme nazvat styling... skor by som to vsak nazval prisposobovanie auta svojim poziadavkam... cize CUSTOMIZING ;)

ja som si tiez dal AE, takisto modre tlacitka v interieri sa mi pacia viac ako oranzove... ale to je cisto subjektivne, .. niekomu sa to paci, inemu nie...

TUNING je nieco co vylepsuje tie ktore vlastnosti auta... nejake podsvietenie, alebo AE nevylepsi vobec nic ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

patres
Autor témy

Utorok, 14. Októbra 2008, 13:32

100 ludi 100 chuti 100 nazorov

Mimo

Utorok, 14. Októbra 2008, 13:40

:D vy dvaja ste sa našli chlapci :lol: 8) jasne každý si prispôsobu auto svojim predstavám, tak prečo nie že? 8) ale ako alfi písal, tuning to nie je :P jedine tak per masovú väčšinu ludí čo sa do áut nerozumejú je podsvietenie auta hustý tuning... pre mňa skôr "tuning" :roll: ale vec vkusu :wink:

Pepe
Auto: bembo
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 14. Októbra 2008, 13:52

Ja som ich nahodil viac-menej koli dennému svieteniu a teraz svietim na nich stále. Ale kúpil som biele, aby som zbytočne nedráždil dopravákov. Svietim už vyše roka nejakých 20 tis km a sú v poho.

ice.blade

Utorok, 14. Októbra 2008, 14:05

nech si kazdy upravuje auto ako sa mu paci... niekomu sa paci clasic style s vkusne vkladanymi doplnkami... niekomu ide len o vykon... niekto chce mat auto ako z undergroundovej sceny s najkrajsim extremne odlisnym lakom krute nizkym podvozkom brutalnym osvetlenim vsetkeho co sa len da... kazdeho vec vkusu len aby to neskoncilo tak ze auto bude uplne gycove a fotky sa budu hned presuvat sem :)

osobne som zastanca toho ze bmw tunit netreba... ze staci sperkovat bmw doplnkami sportovejsich tried

patres
Autor témy

Utorok, 14. Októbra 2008, 14:12

osobne som zastanca toho ze bmw tunit netreba... ze staci sperkovat bmw doplnkami sportovejsich tried[/quote]

Aj tie sportove upravy od BMW z niecoho vychadzaju a tiez nie vsetko s cim pridu typci z BMW je svate!!!!!!!

TT-SIMIK
Auto: BMW

hmm

Utorok, 14. Októbra 2008, 23:31

Pepe napísal:
Ja som ich nahodil viac-menej koli dennému svieteniu a teraz svietim na nich stále. Ale kúpil som biele, aby som zbytočne nedráždil dopravákov. Svietim už vyše roka nejakých 20 tis km a sú v poho.

Čo sa týka toho denného svietenia tak zo vyhláške je to zatial komponované tak že od 15.10 až do 15.3, je povinný vodič jazdit zo zapnutými STRETÁVACIMI svetlami!Zatial to do zakona nezakomponovali že na svietenie sa môžu používať svetlá z označením denne svietenie,aj ked nieje zakázane ich mat namontovane, v tom problém nieje, ale každopádne zeleny ta možu jebkat za to ked nebudeš svietit stretavacimi svetlami.... Ale čo sa tyka dizajnu svietenia cez den svietit Angel eyes tak to vyzera super...tiež to mam nahodené aj ked momentálne nie,lebo som menil svetla a tam ešte len zase budem dávať AE! 8) 8) Inak tiež som riešil momentálne dilumu čo a ako z dennym svietenim....... :shock: :shock: :shock:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

marosss

Streda, 15. Októbra 2008, 06:57

Caute, pošlite prosim niekto foto kde a ako ste uchytili invertory z AE kružkov na E46. Mám krúžky od RFsystem a mal som jeden problém-nemohol som ich vycentrovať presne na stred, stále bola na niektorej strane medzera. Inak zapnuté to vyzerá super, mám biele - môžu policajtom vadiť?

patres
Autor témy

Streda, 15. Októbra 2008, 07:16

marosss napísal:
Caute, pošlite prosim niekto foto kde a ako ste uchytili invertory z AE kružkov na E46. Mám krúžky od RFsystem a mal som jeden problém-nemohol som ich vycentrovať presne na stred, stále bola na niektorej strane medzera. Inak zapnuté to vyzerá super, mám biele - môžu policajtom vadiť?

No boha to mi ani nehowor ja som si od nich min. tyzden objednal AE-modre... :-k

Mimo

Streda, 15. Októbra 2008, 07:20

no fízli môžu aj nemusia... záleží akkého zeleného dostaneš. farba ani tak nevadí, ani to že sú to krúžky. ale i tak je to zásah do svetlometu čo je vlastne zakázané :roll: ale neviem ktorému fízlovi sa bude chcieť zisťovať či to je origo také alebo je to dorábané.
mno sa som tie invertory musel nalepiť obojstrannou páskou za svetlomet. dnu sa mi nezmestili :( záleží aj od svetlometu. pri E36 H7 by sa dovnútra zmestili aj tri :lol:

patres
Autor témy

Streda, 15. Októbra 2008, 07:24

no v RF systeme kde som objednaval tie kruzky mi hovoril chalanisko ze to pasuje jak dekel na rit...len si treba vybrat kruzky bud na xenon alebo nexenon....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní