... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Hoky napísal:Čaute všetci. Potreboval by som poradiť s takou záležitosťou, permanentne mi svieti kontrolka airbagu 320d r.v. 2000, už som to mal aj napichnuté na PC, ten ukázal chybu riadiacej jednotky pre airbag. Vystrelený nebol aspoň myslím, veď to by mi aj PC ukázal ako nehodu alebo také niečo. Neviem čo s tým teraz. Nepoznáte nejakých fachmenov čo s tým pracujú, lebo už mi to lezie na nervy jak mi to tam vysvecujeNestačilo by len vymazať chybu alebo treba niečo urobiť s tou riadiacou jednotkou
![]()
![]()
lebo majiteľ predomnou mi povedal, že ho dal vypnúť kôli detskej sedačke, ale neviem teraz prečo to hlási chybu, ked to bolo len "vypnuté"...
Hoky napísal:a svietilo ti to stále alebo len občas, lebo aj s takým som sa stretol a vtedy bol vadný ten spomínaný snímač. Inak čo ťa vyšla tá celá sranda a kde si to dal robiť. Keby to je ten snímač bol by som happy, lepšie než riadiaca jednotkaale Bohužal práve tu ozančil PC chybu. Ale zase robil to taký mechanik, čo len pol hodinu hladal zásuvku, kde pichne koncovku...
leon24 napísal:Na slepo a TO-BOBO1 mi to potvrdil na 100% lebo to je najcastejsia zavada na e46
TO-BOBO1 napísal:ja som to menil za 5 rokov 2x ... Vzdy som to vyriesil vymenou podusky ...
leon24 napísal:Aj mne svieti kontrolka ABG mal som zly snimac v spolujazdcovej sedacke a teraz mi uz len staci vymazat chybu na PC lenze manik odomna chce za to 2000sk tak sa na to kaslem nech si svieti.
Hoky napísal:No tak ako to poriešime? Prídem do TO a tam zájdeme do sevisu nejakého čo si mi spomínal v maili a náhradné diely čo by boli potrebné by si vedel zaobstarať? Resp. sa to nejako klame pridaním odporu či čo...
Lebo určite to treba dať aj na PC, to napichnutie predtým stálo za prd