... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Casey2 napísal:Hosi pici nervy uz mam nikde to neviem zohnat na cerpadle je srob s trojuholnikovou hlavou a za toho krista ten nadstavec na to neviem zohnat neviete poradit kde co ako? problem ocovy tecie spod cerpadla tesnenia nakupene a srob nas zabrzdil otec ma e 39 no ten srob mam aj ja prosim poradte kde toho parchanta zozeniem dakujem
Wesaque1 napísal:Ja som do tej skrutky narezal drážku na skrutkovač :) malou gravírovacou brúskou a povolil v pohode![]()
P.S. Keď tie 4 skrutky povolíš, tak to čerpadlo rozladíšPotom ho len jedine vybrať a dať nastaviť
![]()
Casey2 napísal:tak tym si ma moc nepotesil ze rozladim a tu gumycku teda tesnenie ako mam vymenit aby som to neporusil? nerozladil
Lebo ti to tečie určite pod el. hlavou a nie pod viečkom, či? Ak je to len viečko, tak to by sa ešte dalo, ale ak je to cela el. hlava čerpadla, ta má oválne diery, vďaka ktorým sa to dá posúvať. Skús si to presne naznačiť ako to je originál (nejakou fixkou) a potom to dať na pôvodné miesto... ale aj tak to už nebude mať spotrebu ako to malo stačí stotinka milimetra a už to má inú dávku paliva.

Casey2 napísal:hosi ste ma velmi sklamali to cerpadlo sa potom musi na diagnostike nadstavit??
, čerpadlo musí ísť von z auta a na stolicu aby to bolo správne nastavené 
Wesaque1 napísal:Neviem či na diagnostike by to dokázal spraviť, čerpadlo musí ísť von z auta a na stolicu aby to bolo správne nastavené
ViktorDDD napísal:čerpadlo nemusí ísť von na stolicu, po poskladaní sa dá nastaviť dávka paliva pomocou diagnostiky
dokonca som už našiel spôsob ako vyčítať dávku paliva aj u starších modelov TDS ktoré sa s bežnou diagnostikou nedajú, ale ten typ prístroja je dosť problém zohnať
Casey2 napísal:cize vybarat vymenit tesnenie a staci ist na diagnostiku a ta mto nadstavia?? sa dohodnite
Wesaque1 napísal:Za vyskúšanie nič nedáš, obehni servisy, a keď to nebudú vedeť nastaviť.... tak len na stolicu niekomu, kto robí čerpadlá.![]()
Casey2 napísal:ty to vies batovka zasa az tak daleko od pd nieje