... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Casey2 napísal:Hosi pici nervy uz mam nikde to neviem zohnat na cerpadle je srob s trojuholnikovou hlavou a za toho krista ten nadstavec na to neviem zohnat neviete poradit kde co ako? problem ocovy tecie spod cerpadla tesnenia nakupene a srob nas zabrzdil otec ma e 39 no ten srob mam aj ja prosim poradte kde toho parchanta zozeniem dakujem
Wesaque1 napísal:Ja som do tej skrutky narezal drážku na skrutkovač :) malou gravírovacou brúskou a povolil v pohode![]()
P.S. Keď tie 4 skrutky povolíš, tak to čerpadlo rozladíšPotom ho len jedine vybrať a dať nastaviť
![]()
Casey2 napísal:tak tym si ma moc nepotesil ze rozladim a tu gumycku teda tesnenie ako mam vymenit aby som to neporusil? nerozladil
Casey2 napísal:hosi ste ma velmi sklamali to cerpadlo sa potom musi na diagnostike nadstavit??
Wesaque1 napísal:Neviem či na diagnostike by to dokázal spraviť, čerpadlo musí ísť von z auta a na stolicu aby to bolo správne nastavené
ViktorDDD napísal:čerpadlo nemusí ísť von na stolicu, po poskladaní sa dá nastaviť dávka paliva pomocou diagnostiky
dokonca som už našiel spôsob ako vyčítať dávku paliva aj u starších modelov TDS ktoré sa s bežnou diagnostikou nedajú, ale ten typ prístroja je dosť problém zohnať
Casey2 napísal:cize vybarat vymenit tesnenie a staci ist na diagnostiku a ta mto nadstavia?? sa dohodnite
Wesaque1 napísal:Za vyskúšanie nič nedáš, obehni servisy, a keď to nebudú vedeť nastaviť.... tak len na stolicu niekomu, kto robí čerpadlá.![]()
Casey2 napísal:ty to vies batovka zasa az tak daleko od pd nieje