... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: Klima vrtula, kedy sa zopína?

Štvrtok, 6. Marca 2014, 11:26

pokial viem, alebo co som zistil podla svojich predoslych aut, tak klima vrtula sa zopina ked sa zopne klima kompresor, + ked nieje zapnuta klima, tak ked termocidlo zaznamena vysoku teplotu na chladici / chladiacej kvapaliny.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 6. Marca 2014, 11:45

mne ide prva rychlost hned ako zopnem klimu a druha rychlost ked sa viac prehreje...alebo ked nemam zapnutu klimu tak sa zopina vrtula podla teploty ako pisal surro...zatial sa mi zopla vrtula len na prvy stupen, druhy som este nepocul :D teda pocul ked som ho zopol manualne :)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

HAZARD
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 6. Marca 2014, 13:33

Takze bude asi ko cidlo ale ktore?ked mam dve vedla seba kable od klima vrtule idu kam priamo na cidlo alebo niekam do prec?
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 7. Marca 2014, 07:40

nieje 2 stupen klimovej vrtule zopinany cidlom ktore je v chladici klimy?
inak, na pravej (spolujazdcovej) strane je zavit do ktoreho sadne teplotne cidlo asi za 10e, tam som napojil zopinanie 30A autorele ktore pri dosiahnuti 95stupnov zoplo elektrovrtulu ktoru som umiestnil za chladic. visko sla do prdele a bol pokoj. elektro zopinala iba ked to bolo nutne narozdiel od visko ktoru spinalo uz ked teplota v motorovom priestore bola vyssia ;-) cela investicia bola lacnejsia ako jedna origo viskospojka.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných