... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

patapon300
Autor témy
Auto: BMW E36 316i 75 KW
Kraj: Žilinský

Re: hybajuci sa volant pri drobnych nerovnostiach

Pondelok, 18. Apríla 2016, 18:26

mykanie volantom na nerovnostiach je uplne normalna vec na akychkolvek pneu.. plavanie po kolajoch na 185/65 by nemalo byt takmer ziadne.. no moze to sposobovat aj silent zadnych ramien..
co sa tyka geo, tak som este nepocul ze by bola ovplyvnena kvalitou pneu.

mykanie volantom na nerovnostiach je uplne normalna vec na akychkolvek pneu - jak sa mi zajtra podari, tak to nakamerujem ako sa to sprava.
silentbloky na zadnych ramenach som nemenel - da sa nejako zistit, ci su vporiadku? (bez nejakeho rozoberania).
stym geom, to mi povedali, ze jak bude jedna pneumatika viac vysuchana (napr. koli zlej predoslej geometrii),a viac sa drala napriklak prava, tak nieje dobre robit 3D geometriu.

patapon300
Autor témy

Pondelok, 25. Apríla 2016, 10:41

no takze s mi to podarilo nakamerovat, tak idem fakt po normalnom povrchu, co mam vedla domu, po zemi je pohadzany iba strk, a pozrite sa , co mi to stym roby.

PS, kamarat co mal rovnake auto, ako ja, tak mal rocnik 97, a hanto mu nerobilo vravil sam, ze cosika stym urcite musi byt. ved felicia prve rocniky, taky problem nemaju, ked som sa nanich viezol.

Ten kamrat mi poradil, ze ci nemam servo olej zly, tak sme sa nanho pozreli na parkovisku, tak je totalne cierny ked sa nanho divam z vrchu, moze to byt aj tym?

tu je to video.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Apríla 2016, 11:38

podla toho ako to aj s tebou myka, tak ten povrch nebude zrovna najrovnejsi..
takto myka volantom aj mne.. skusim tiez natocit..
btw ako sa ti hybe volantom? lahko ci tazko

patapon300
Autor témy

Utorok, 26. Apríla 2016, 08:22

fuha, to ti takto neviem povedat, kedze som moc na inych aut nejazdil, no ale podla mna ide aj celkom lahko.
a teren po ktorom som isiel, bol fakt skoro rovny, bol nanom iba nahadzany strk, ktory tam je uz velmi dlho, takze nehrozi, aby sa koleso prepadavalo, ak budes chciet, vklude ti to odfotim, ako to vyzera.

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Utorok, 26. Apríla 2016, 08:59

skus skontrolovať, ci nemas uz KO tlmiče, mne po vymene tlmicov na E36 este stale mykalo s volantom ale ovela ovela menej ako predtým
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných