... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
worms99 napísal:Chcel by som poprosit o radu. Rozsvietili sa mi sucasne kontrolky ABS a ASC a uz nezhasli. Cize mi asi momentalne ABS ani ASC nefunguje. Neviete niekto cim to moze byt? Dakujem!
Ico2311 napísal:Odfajceny snimac ABS mal by byt na pravom prednom a lavom zadnom kolese ... Diagnostika ti povie viac ...
Tominoxxx napísal:snimače nemusia byt hneť zlé::: mozu byt zasrate od toho sajrajtu co je teras na cestách staci mala špinka a bude to robiť problem(pozreme trosku vyčistime a je po probléme)
worms99 napísal:Tak dnes kontrolky po troch dnoch zhasli a vsetko opat funguje. Som sa to akurat dnes chystal dat na pocitac. Aj tak dobreAsi to bol predsa len nejaky sajrajt. Zimne mam na elektronoch s dost velkymi otvormi, tak sa tam hadam nieco mohlo dostat
eko.fresh napísal:
ked bude trosku mokro tak sa ti rozsvietia znova, popripade ti bude auto abs-ovat a pri beznom dobrzdovani do krizovatky.
dracik.bmw napísal:Toto som si vsimol inak na mojom ze po vymene toho cidla ked idem do krizovatky a pomali dobrzdujem tak ked je mokro my normal zacne reagovat abs..Nechapem preco?
eko.fresh napísal:
Moznosti je viacero.
Dalsie cidlo je zle. Alebo to co si vymenil je zle zasadene do naboja, popripadne sa obtiera o zubky...
dracik.bmw napísal:Keby bolo dalsie cidlo zle tak by svietilo ABS ale nesvieti..No a robi to aj na suchu som si vsimol..Nie stale ale niekedy proste zacne reagovat ABS..Brzdit to brzdi normal ale ide my to na nervy ked pri pomalom dobrzdovani a az zastaveni my to dava odozvu do pedalu![]()