... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
lukino37 napísal:Zaleži čo všetko by to malo robit alarm alebo len dialkove ovladaniekua aj ja to chcem bol som to odskusat nemam do ale ked som podrzal klucik tak mi zavrelo vsetky okna ale siber nie poradte aku znacku by ste mi odporucili na do dikes inak auto je e36 318is limo
VLADKY242 napísal:Zaleži čo všetko by to malo robit alarm alebo len dialkove ovladanie
lukino37 napísal:zaleži čo by si cel ale od cca 40eur vyžšie to začinano tak ja neviiem ale dialkove a ako by sa to dalo mam to stale na rozume ake su ceny
VLADKY242 napísal:zaleži čo by si cel ale od cca 40eur vyžšie to začina
lukino37 napísal:Aj doma sa to spraviť bez problemovno super tak ako sa mi vrati auto zo striekania tak to idem robit ale asi v servise co ci sa to da urobit doma
VLADKY242 napísal:mas neake to foto ako to vyzera DO
MuadDeeb napísal:Malo by sa dať cele auto aj z kufra otvorit a aj zatvoriť.Ked su tenke piny na vypinačoch tak musi dotahovať okna . Maš problem na aute neaky .Hej možeš dať aky len chceš alarmPani, som rad ze som nasiel aj taku temu, potreboval by som aj ja nejake info.
Mam central bez DO. Stahovanie okien mam dvojpolohove, tlacitka maju zelenu koncovku s tenkymi pinmi. Ked som skusal podrzat kluc v zamku dlhsie, tak mi okno hore nedotiahlo. Z toho predpokladam, ze asi nemam dojazd okien. Teraz mam otazku, ci sa teda dojazd da nejako urobit. Predpokladam ze asi mozem pouzit hocijake dialkove s alarmom.
Druha vec: Minule som videl, ako na E36 sa otvorenim zamku na kufri otvorilo cele auto. Mne to nejde. Preto sa pytam, ci to ma mat kazde auto a kde moze byt chyba.
Dakujem velmi pekne pani.