Ahojte chcel by som sa poradiť zapájam el. zadné okná. A potrebujem radu od niekoho skúsenejšieho. Chcel som to zapojiť tak ako som dole nakreslil ale vždy mi to vybije poistku. Keď jedno tlačítko odstránim napr T1 a nechám zapojené T2 tak to funguje aj opačne ale ako náhle zapojím obidva tlačítka a stlačím buď hore alebo dole je jedno na ktorom tlačítku tak mi to vybije poistku, a teoreticky by to nemalo vybíjať poistku keďže jedno tlačítko by malo byť stále rozpojené ak neostáva visieť tlačítko ale to si nemyslím lebo som vymenil aj tlačítka. viete mi niekto skúsenejší poradiť ?
Preco si nezozenies tlacidlo zo statsich modelov e36 ktore ma hrubsie piny a napriamo ovlada motorcek bez dalsich rele? Staci zapojit a mas po probleme a mas to origo aj s podsvietenim :)
Inac ta schema no neviem...na to aby si ovladal motor hore dole tak musis otacat polaritu na motore...raz za jednom pine plus raz na druhom a to ta tvoja schema nezvlada :)
Ta schéma je len na jednu stranu povedzme pravú a chcem mať aj vpredu ale aj vzadu tlačítko na sťahovanie okien. A keď to zapojím ako som hore nakreslil že na oba tlačítka napojím +/- cez poistku a zapojím aj výstup z tlačítka (na ktorom sa mení polarita aby motorček išiel hore alebo dole) a keď zapojím oba výstupy na motorčeky tak okno funguje ale ako náhle pripojím na motorček výstupy z druhého tlačítka ako je hore nakreslené a použijem jedno alebo druhé tlačítko tak mi to vyhodí poistku
Prílohy
Keď to je takto tak to funguje len keď pridám druhé tlačítko tak mi to vyhadzuje poistku je jedno či je to v tap alebo vpredu
ukaz ake tlacitka mas? mal by si ich mat dokopy 6. 4 v predu a 2 vzadu vzadu vo dverach by mali byt biele vpredu v konzole by tusim mali byt modre a mozno naopak.. vzadu vo dverach tento modry a vpredu biele. .. v kazdom pripade potrebujes aj taketo