... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
VLADKY242 napísal:Ake žiarovky máš v nichA ked pridáš tak je všetko ok?
crumar napísal:Caute.
Tak som tu so svojim prvym problemom![]()
Nahodil som pred par dnami predne svetla Angel Eyes, no az dnes som ich realne odskusal v tme. Problem je v tom, ze ked zapnem svetla napr. na volnobehu, klesnu mi otacky motora zhruba o 100ot./min. a intenzita podsvietenia pristrojovky a ostatnych ukazovatelov klesne priblizne o polovicu.
Stretol sa uz niekto s tym? Na co by som sa mal zamerat?
Bateria je dobra.
Vopred dakujem za pomoc.
crumar napísal:Ked som mal rozobratu prednu masku s naraznikom, tak na obidvoch vnutornych blatnikoch v predu pri svetlach som si vsimol platnicky s kablami prichytene o vnutorny blatnik. Jeden s nich je ale uplne volny. Su to tie ukostrovacie body?
BlackMW napísal:crumar napísal:Caute.
Tak som tu so svojim prvym problemom![]()
Nahodil som pred par dnami predne svetla Angel Eyes, no az dnes som ich realne odskusal v tme. Problem je v tom, ze ked zapnem svetla napr. na volnobehu, klesnu mi otacky motora zhruba o 100ot./min. a intenzita podsvietenia pristrojovky a ostatnych ukazovatelov klesne priblizne o polovicu.
Stretol sa uz niekto s tym? Na co by som sa mal zamerat?
Bateria je dobra.
Vopred dakujem za pomoc.
tie otacky ti klesnu ked zapnes obrys alebo az ked stretavacky ?
na obryse je zavesene aj podsvietenie pristrojovky..
stretavacky by mali byt cez rele aby nezhorel spinac takze tam by odber byt nemal..
neni to nejak zle nakablovane ? kompakt ma ine svetla ako ostatne E36..
skusil by som odpojit nejak parkovacky v prednych svetlach,
ci to vtedy prestane..
VLADKY242 napísal:Skús pozriet zapojenie tych svetiel , či si sa nesekol . Aj mne sa to nie kedy stane ked sa ponahla a nekontrolujem po sebe. Podsvietenie teda nič nereaguje vobec?