... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
DonKorleon
Kraj: Bratislavský

Re: E36 - Zamyká na dva krát

Sobota, 9. Februára 2013, 23:38

no tak to teda pojdem pozriet aj ja lebo to tam je nejake bars jake omotane paskou diki za radu

Dessirer

Re: E36 coupe - zamyká na dva krát

Pondelok, 11. Februára 2013, 16:37

pozrite zamok nadrze !

Kraken napísal:
Mne robí to isté ale ešte som nepozeral čo by to mohlo byť. Malo by to robiť vtedy ak jeden zámok nezamkne. Ale skúšal som všetky zámky a zamyká všetky. A robí mi to stále pri každom zamknutí. Vôbec netuším ani kde cca hľadať problém a všetky zámky sa mi vyberať nechce.

DonKorleon

Pondelok, 11. Februára 2013, 16:52

skoro vždy ked sa odomklo a druhy krat zamklo som skontroloval hlavne kufor a nadrž a vždy boli zamknute.. ale pozriem nato :D

DonKorleon

Nedeľa, 17. Februára 2013, 15:56

problem vyriešeny chyba bola v zvezku ktory ide do kufra lebo tam sa to ohyba a nieje to vlastne ani nijako krite čo je dost zle vyriešene...
no nejaky expert to tam už predomnou opravoval omotal to paskou a ked som ju dal dole som zistil že izolacia na kabloch je popraskana niektore kable sa aj dotykali a boli cele zaoxidovane a jeden kabel bol odlomeny ked som všetko porobil ako ma byt a kable pospajal spravne tak to už zamika poriadne a bez problemov. :-)
dakujem za rady

mrraven
Autor témy
Auto: E36 Coupé
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 19. Februára 2013, 12:10

Chlapci tak ja som mal iný problém. Nakoniec som rozobral prístrojovku a pod ňou bol zapojený nejaký starý centrál.... šecko som to vyštikal a pozapájal ako to bolo na začiatku. Od vtedy ALL-OK

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných