nepocuvaj na nich nech ta nestrasia dopredu. cirkulaciu vody,čo umožnuje vodna pumpa zistiš tak ze ked otvoris vičko chladiču a mas vnom vodu tak počas chodu musi striekat pomaly voda ak sa pozries do chladica neakym svetielkom , taky maly tenky privod je tam a dierka je velka ako na slamke asi, ak pridas plyn na mieste ta voda by mala oto viac striekat do chladiču. a kurenie ti nepojde kym nedas auto do garaze aspon na 24 hodin kde je teplo, lebo mas zamrznute kurenie z vnutra kabinky ,nad soferovymi nohami, ja som to mal tiez, tiez mi zamrzla cela voda v obehu, ja som to rozrmazoval teplovzdušnou pištolou tak že som hadice po odpájal a fukal tam horuci vzduch. potom ked bol motor funkčny som dal hned nemrznucu kvapalinu donho a išiel k znamemu do rozkúrenej garáže. ak nevieš vybavit garáž tak ešte skus to kurenie z vnutra auta rozmrazit tak ze daš ohrievač do auta, predlžovák z domu a zatvoriš auto nech sa to cele rozkuri.pozor nepodpál auto.! vodná pumpa stojí 60 eur. ja som ju kupoval v lete. , a este som chcel podotknút, že priblizne pri terajších mrazoch -10c to ešte neni take hrozne na motory že by mala voda zvacsovat objem lepsie povedane roztláčat bloky a hadice a tesnenia. mame štastie že nebyvame napriklad v rusku :))) . ak budes mat otazky napis mi
dj.norbess@azet.sk