... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ale ani sa len nepohne, samozrejme poistná skrutka je taktiež vonku msakac33 napísal:srubovakom povol bakne rucnej brzdy cez dieru na srubu na koleso![]()
lanka rucnej si nemal odpajat od paky, zapoj nazad a po povoleni niekolkokrat zatiahni a povol rucnu brzdu, malo by sa to uvolnit, potom ti kotuc pekne zide dole
ale zatahovat som neskušal 
miro11491 napísal:
šrubovakom som to už povolil, kotuč sa otača lahko nešucha vůbec o obloženie
msakac33 napísal:
otaca sa kotuc alebo cely naboj s kotucom? cize je kotuc prilepeny o naboj? alebo ako?
miro11491 napísal:
ako cely naboj sa otača aj s kotučom ako keby bol privareny
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
msakac33 napísal:
velke kladivo a biť oproti sebe po stycnej ploche na ktoru ide disk, neboj sa a pribi tam riadnu supu, nic sa nestane, hlavne nebi po stycnej ploche platniciek, len po tej kde su diery na sruby
pri montaci novych kotucov sa stycna plocha naboja a kotuca natiera tenuckou vrstvou vazeliny prave kvôli tomu aby sa nestalo to co tebe, takze ten expert mechanik co na tom menil kotuce sa na to vysral
nesu natom až tak zle len som chcel skontrolovat obloženie, skusim zajtra ešte to s tým perlikom 
miro11491 napísal:
no neviem či to nesu nahodou kotuče ešte z výrobynesu natom až tak zle len som chcel skontrolovat obloženie, skusim zajtra ešte to s tým perlikom
ked to nepojde tak sa nato vys.rem, len to poskladam nastavým a pri výmene kotuča to rovno odrežem a bude pokoj
msakac33 napísal:
neboj sa a pribi tam riadnu supu, nic sa nestane

msakac33 napísal:
musi to ist, len sa netreba po tom riadne tresnuť