... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
paca napísal:tomasmad napísal:cau
menil som olej a ani za svet mi nejde vynulovat interval vymeny oleja
skusal som to podla navodu spojit 7 s 19 na 3 sekundy a nic
1.Nulovani pri upozorneni olejovy servis:
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 3 sekund.
2.Nulovani pri upozorneni inspekce:
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund.
3.Nulovani pri upozorneni inspekce+vymena brzdove kapaliny (symbol hodin)
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund, vypnout zapalovani, pockat 20 sekund, zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund.
Cas musi byt presne dodrzen, jinak nulovani nefunguje.
!Pozor, propojovaci drat vzdy nejdrive spojit s ukostrenim, aby se predeslo prepeti.
Mě to taky nešlo, tak jsem místo 19pinu dal drát přímo na kostru a povedlo se. O víkendu budu měnit olej, tak mě to zas čeká
kaco napísal:paca napísal:tomasmad napísal:cau
menil som olej a ani za svet mi nejde vynulovat interval vymeny oleja
skusal som to podla navodu spojit 7 s 19 na 3 sekundy a nic
2.Nulovani pri upozorneni inspekce:
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund.
Cas musi byt presne dodrzen, jinak nulovani nefunguje.
!Pozor, propojovaci drat vzdy nejdrive spojit s ukostrenim, aby se predeslo prepeti.
Mě to taky nešlo, tak jsem místo 19pinu dal drát přímo na kostru a povedlo se. O víkendu budu měnit olej, tak mě to zas čeká
dnes som si to spravil podla bodu 2 a slo mi to ... :) .. uz mi svietia len tie hodinky
Nitro napísal:mas blbe hodinky![]()
BMW 444 napísal:po kolkych KM cca zmiznu zelene stvorceky a skoci OIL SERVIS? nie kazdy olej sa predsa meni pri napr. 10 000km ci ako to funguje? viem ze to mizne aj podla sposobu jazdy...
BMW 444 napísal:po kolkych KM cca zmiznu zelene stvorceky a skoci OIL SERVIS? nie kazdy olej sa predsa meni pri napr. 10 000km ci ako to funguje? viem ze to mizne aj podla sposobu jazdy...