... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
herri13
Autor témy
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Re: E36 - vymena motora 318i za 318is potrebujem rady

Nedeľa, 20. Novembra 2011, 16:05

Chlapy, diky za rady ci uz pozitivne alebo negativna.
Podla ETK by som musel menit aj prevodovku aj kardan a samozrejme elektriku. Diferak aj poloosi su rovnake.
To by zase az tak nevadilo.

Nutrilon - diky za info priamo od policie. :thumbup:
Nemam v umysle menit brzdy alebo tak. Rozmyslam len cisto o motore a veci potrebnych k tomu.

Toto je stale len moja predstava a chcel som poznat vase nazori na to a dake rady.
Este raz Vam dakujem.
Ale kludne mozte pisat dalej co si myslite, kazdy nazor sa rata.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 20. Novembra 2011, 16:33

tak podvozok sa lisi a sakra vela sa lisi...hlavne ked das ten 4valcekovy podvozok motor ktory je tazsi...tie pruziny potom dlho nevydrzia a budes to mat klesnute fajn k zemi :roll:

no neviem mne sa ta informacia nezda a nie to este od dopravakov, ved ti by brali technicaky za drobnosti a teraz povolia taku drobnost ako je vymena pol auta :-k treba napisat do markizy tam je kazdu sa kazdu nedelu pytaju policajtov :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

herri13
Autor témy
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 20. Novembra 2011, 16:57

No tlmice su tie iste a ja mam sportovy podvozok JOM, ktory je na vsetky modely E36, tak toho sa neobavam.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

Nutrilon
Auto: E36 Compact 320i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 20. Novembra 2011, 21:36

ja idem dávať športový podvozok preto ho neriešim. Ale máš pravdu na 6 valec je trošku tvrdší. A tak ohladne prestavby v techničáku nemáš napísaný počet valcov. a zase na motore nemáš napísané kolko ma objem . keď budeš ticho a nebudeš o tom vyspevovať tak to je posledná vec na čo sa bude policajt dívať. Ale ak si necháš na kufri nalepene 316i tak ti to asi nezožerú :-D
johnyfly1 napísal:
tak podvozok sa lisi a sakra vela sa lisi...hlavne ked das ten 4valcekovy podvozok motor ktory je tazsi...tie pruziny potom dlho nevydrzia a budes to mat klesnute fajn k zemi :roll:

no neviem mne sa ta informacia nezda a nie to este od dopravakov, ved ti by brali technicaky za drobnosti a teraz povolia taku drobnost ako je vymena pol auta :-k treba napisat do markizy tam je kazdu sa kazdu nedelu pytaju policajtov :mrgreen:
BMW is my dream and my way.

real
Auto: BMW 318iS E36
Kraj: Košický

Utorok, 22. Novembra 2011, 20:18

ja mam tiez prehodeny motor ale ja som ho taky uz kupil a som o tom nevedel :D soms a velmi nevyznal este :P a pri prepise mi v pohode preslo a aj cez stk a co sa tyka poistovne sa ma pytali len na objem vykon ich nezaujimal vobec :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní