Štvrtok, 3. Júla 2014, 01:21
Zdravím chcel by som sa opýtať či mi nebudete vedieť poradiť...totižto nedávno som menil čapy, tycky stabilizatora a tycky riadenia na prednej náprave. Po výmene týchto dielov mi nastal problém a to taký, že ak vytočím plný volant a prejdem aj po najmenšej nerovnosti začne mi to nepríjemné buchat (niečo v kolesách/náprave ) ako keby kov o kov a zároveň ak stojím na mieste a potocim kúsok volantom niečo v náprave búcha...taktiež keď prejdem po dierach...pocit ako keby som jazdil s vybitymi tyckami riadenia, pričom su nové a pevne...osobne som to viackrát prezeral lebo pri tom zatacani som mal pocit ako keby ni tam koleso o niečo buchalo ale všade ma dosť priestoru, všade je to ok...čo by to mohlo byť ?
Zároveň mám už istý čas problém z klesanim otáčok na volnobehu po naštartovaní
Nie vždy ale takmer...niekedy zakolisu dokonca až tak že mi auto zdochne ak nepridam plyn...a zasa počas jazdy niekedy ak vyradim rýchlosť tak padnú na cca. 1100 ot/min a klesnú až keď spomalim alebo zastanem alebo až keď dlhšie idem tak po hodnej chvíľke. Zároveň sa mi stáva, že auto po naštartovaní za studena pri jemnom rozjazde (na jemnom plyne) nemá plynulý chod, po chvíľke sa to stratí a ide bez problémov... Môžu tieto veci spolu súvisieť ? A čo by ich mohlo spôsobovať ?