... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Autor témy
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

e36 ukazovatel mnozstva paliva

Pondelok, 21. Septembra 2009, 14:01

zdravim.odkedy som kupil auto,tak mi rucicka na ukazovateli mnozstva paliva ostava stale dole.ked zapnem elektriku.tak ju cukne asi o milimeter,ale dalej sa nepohne.tak som vyhodil zadne sedacky a pozrel som sa na to...myslim ze plavak je napojeny na 2 kabliky.jeden je hnedy a druhy zlty...ten hnedy ide normalne do zvezku ostatnych kablov,ale ten zlty je odpojeny a je na nom len koncovka (samica) zo zvezku ide jeden zlty kabel ktory je takisto odpojeny,ale aj na nom je len ta samica...mam to aj na foto tak,hadam bude zrozumitelnejsie...no a otazka je,kde to mam zapojit,alebo co s tym moze byt?lebo by som aj celkom rad vedel kolkom mam este v nadrzi :D
za kazduuu odpoved dakujem! :bmwball:
Prílohy
P4050323.JPG
P4050322.JPG
P4050321.JPG
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: e36 ukazovatel mnozstva paliva

Pondelok, 21. Septembra 2009, 15:09

v kazdej polovici je plavak s potenciometrom ktory dava 20 - 200 ohmov podla polohy plavaku, mozes odmerat merakom v konektore na kazdej strane.
su zapojene do serie, nevim co tam kdo kurvil s tym kablom ale ma to byt spojene napriamo..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

dethXtreme
Autor témy

Pondelok, 21. Septembra 2009, 16:34

aha.takze na druhej strane je este jeden?ok...a na 100% maju byt tie zlte spojene???nieze to spojim,a odpalim daco :D

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

dethXtreme
Autor témy

Pondelok, 21. Septembra 2009, 18:16

takze takto.skusil som tie dva zlte kable spojit a nic.stale to je na nule...skusil som potom aj ten druhy kryt dat dole a prekvapilo ma,ze vyzera inac ako ten druhy.nemal som uz fotak,tak som to neodfotil,ale vyzera presne tak,ako tento na tomto obrazku z internetu,len chyba mi tam ta hadicka ktora je zakruzkovana cervenou...na co tam ta hadicka je???a naco su tam tie 2konektory? na jednom mam kable,ale na druhom nie.a este jedna vec,cely ten dekel kde su tie hadicky a konektor mam od benzinu...normalne mi to tam plava...bojim sa aby mi nahodou auto nezhorelo...poradte prosiim...ja s tym potrebujem ist v piatok do CZ [-o< [-o<
Prílohy
nadrz.JPG
nadrz.JPG (81.49 KiB) 483 zobrazení

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Septembra 2009, 08:23

ta hadica je prepad a ty ju mas na strane za vodicom, starsie roky ju maju na spolujazdcovej strane.
nebud lenivy kukni do tej trubky uvidis ze je zaliata, nie je tam otvor.

jeden konektor je na napajanie cerpadla, takze ten mas zapojeny inak by si sa moc nepovozil
a druhy je plavak, niekomu sa odtrhol konektor a takto to dokrvavil,
tak nasun na tie koliky tie dve faston samice na zltych kabloch, nezalezi na tom ktory kam..

ked tam mas benzin tak mas bud:
- prasknutu palivovu hadicu od cerpadla
- natankoval si plnku a netesni ti tesnenie okolo cerpadla
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

dethXtreme
Autor témy

Utorok, 22. Septembra 2009, 11:32

no...zapojil som tie zlte na ten konektor...vyskocila mi rucicka nad polku...potom som to vypol,odpojil,a znova zapojil,a zase ostala na nule...nevies nahodou preco???a ajtak nepochopim naco sa s tym niekto vobec babral... :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných