takže tečie to niekde od pravého tlmiča, zajtra pokračujem v rozoberaní tak uvidíme, otázka je čo je najlepšie na pretesnenie keby bolo niečo treba zalepiť, mam doma iba tavnú pištol....
tak som to rozobral a vyzerá to že budem musieť zájsť na wapku, nenašiel som to tam, lebo niekto tam vylial trochu oleja a ja som si myslel že to je mokré tak ma to zmiatlo, možno to bude nakoniec to svetlo....
a odišla mi batéria takže pojazdný budem až v pondelok, medzitým odstránim aspoň hrdzu z kufra
mam rovnaky problem :/ vodu v rezerve, vybral som ju, vysusil a potom ked som isiel na aute tak ked som zaparkoval tak sa mi auto normalne postalo, od niekadial s pod kufra tiekla voda, nechapem cez vykend sa asi nudit nebudem
je tam viacej takých gumených štuplíkov, možno ti tam nejaký chýba, ale ak by to bol ten pod rezervou (na fotke tam nieje) tak by to vytieklo hned, ten je najnižšie položený v kufri čo si tak pametám...
ja to mam už ošetrené, boli tam povrchové náznaky hrdze ale všetko som vybrúsil a zatrel alkytonkou, aj pod baterkou, už len čakám až zaprší