... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Lukas64
Autor témy
Auto: BMW 330D
Kraj: Prešovský

E36 - Problem z teplotou

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 12:25

Chlapci mam taky problem že auto mi nevykuri dostatočne interier, vraj to može byt bud termostat alebo zavzdušneny chladič, tak logicky to termostat asi nebude lebo ak by neotvaral tak voda by mi zovrela , čo nerobi , a ak by bol otvoreny vždy tak by sa nezohrial vobec , on sa zohreje ale nie tak aby som neudržal ruku na hlave motora, budik mi ukazuje stred , tak neviem . a skusal som odvzdušnovat no neviem ci som to dobre robil , na boku som povolil šrubu ale isla voda , takže to asi zavzdušnene nebude. tak potom ma napada jedina vec ze ci to nebude pokazeny regulator co je v interiery na regulovanie tepla , nemá z tým niekto skusenosť?? Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Re: BMW E36 -Problem z teplotou

Pondelok, 13. Decembra 2010, 13:10

Lukas64 napísal:
Chlapci mam taky problem že auto mi nevykuri dostatočne interier, vraj to može byt bud termostat alebo zavzdušneny chladič, tak logicky to termostat asi nebude lebo ak by neotvaral tak voda by mi zovrela , čo nerobi , a ak by bol otvoreny vždy tak by sa nezohrial vobec , on sa zohreje ale nie tak aby som neudržal ruku na hlave motora, budik mi ukazuje stred , tak neviem . a skusal som odvzdušnovat no neviem ci som to dobre robil , na boku som povolil šrubu ale isla voda , takže to asi zavzdušnene nebude. tak potom ma napada jedina vec ze ci to nebude pokazeny regulator co je v interiery na regulovanie tepla , nemá z tým niekto skusenosť?? Dakujem

Ja mam vcul podobny problem...Alebo som mal...Auto ohrialo na stred ale nekurilo spodna hadica na chladici stale studene bola..Tak som dal druhy termostat o ktorom som vedel ze je stale otvoreny...Teraz voda len po modre max trocha viac...Auto kuri ale samozrejme slabsie bo to stale cirkuluje...Skusil som doma ten druhy termostat a otvaral sa na cca 2 ci 3mm co bolo malo..Tak skus ten termostat...Uz mam druhy termostat na ceste vymenim a dufam ze to bude OK..
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: BMW E36 -Problem z teplotou

Pondelok, 13. Decembra 2010, 14:39

u bmw sa termostat vecsinou otrhne z jednej pozicie cize je stale otvoreny, preto sa nehreje, kupte si novy, stoji cca 15eciek
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných