... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
BMino napísal:
a below: niaky kontakt na cidle by to nahodou nemohol byt?
belowzero napísal:
no to ja neviem mne sa to uz davnejsie raz stalo a to preto lebo ked mi menili uchytenie diferaku tak mi nedotiahli silenty a dostal sa mi tam kabel az sa mi pretal a robilo to to istee ale kabel je OK co som kukal..
kukal som aj poistky a su ok jedine ze rele ABS alebo ja neviem co.. kua nervy mi to robi
BMino napísal:
a PetoKa si sa uz pytal na to?
a kontakty su v poriadku podotlacane? a RJ ABS?
belowzero napísal:
ano aj to som kukal.. vsetko som zatlacil... nic.. neviem.. skusim celu skrinku s poistklami vymenit bo tam mam este komunisticke poistky aj rele kupim nove.. a uvidime co dalej asi alebo neviem co ine
belowzero napísal:nooo co som si ja vsimol ze ak ti odide ABS snimac tak ti vyhodi aj ASC... teda tak to bolo v tom prvom pripade...
kua ale v AUTOMOTIVE na diagnostike nic nezistili.. ze to bude tym lankom kua
eko.fresh napísal:
V Motive su v tomto motaci... S e36tkou sa tam ani neoplati chodit, kukaju na nu jak keby to auto prvy krat videli.
V mojom pripade dokonca si zobrali kluc ze vycita info az potom ho tuklo ze aha![]()
Ked ti to znova zasvieti, hod to na diag u hoci koho, zisti ktoremu cidlu jebe, kup a vymen a bude pokoj.
alfi666 napísal:Na diagnostiku k Semtexovi
Mozno ti aj vela dobija alternator - to otestujes tak, ze na volnobehu vytocis motor... ked sa nerozsvieti, tak to alternatorom neni... potom by som to tipoval na to ABS cidlo, tak ako pisete