tak tak všetko pasuje ja som to tiež menil, potvrdzujem rozdiel je len v ľadvinkách
hm ja som to tiez skusal menit na compacte pdf a pof a je pravda ze vsetky sroby vsetko sedelo az na kapotu ta mi pretrcala asi centimeter nad masku a nedalo sa mi to nijak dopasovat tak som hodil naspat pdf
no, ono sa tu bavime o origo maske ktora za nieco stoji
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
no, ono sa tu bavime o origo maske ktora za nieco stoji
no ono to bola original maska pretoze som aml doma dve e 36 z toho jede pred a pdruhy po face a nepasovalo to na tej kapote ale compact je zrejme uplne ine auto ako ostatne 36 lebo nan malo co pasuje zo seda coupe tour
to, ze bola na druhej e36 neznamena ze bola origo, prejdi prstom po hrane ak si sa porezal, alebo ak mas pocit ze ta reze, nieje origo, origo maska je hrubsia asi 2x tak ako neorigo, tym padom s vrstvou laku ta nedriape na prste az tak
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov