... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

tomas_za
Autor témy
Auto: E92 335i 480hp
Kraj: Žilinský

e36 poslovac brzdenia

Sobota, 4. Mája 2013, 15:59

zdravim pani.uz davnejisie som riesil problem ze motor obcas akokeby stracal plinuli chod na volnobehu a ani vykon neol ustaleni raz motor isiel ako sialeny a raz sa mu proste nechcelo.v stredu sa mi stala taka vec ze som povytacal auto slapnem na brzdu a tvrda a neslo len tak lahko brzdit.pozriem po kapotu a co ide hadicka zo sania do posilovaca bola vystrelena a tesnenie ktore ju drzi v posilovaci roztrhnute.opravil som to provizorne aby to drzalo co ma ale sokovalo bolo to ze motor opet zacal mat plynuli chod a autu sa ustalil vkon skor by som povedal ze ide este lepsie comu samozrejme nechapem.zaujimalo by ma aky vpliv ma posilovac brzdenia na vykon a volnobeh motora atd...dikes
Bmw e92 335xi
Bmw e92 335i
Ex bmw e61 535d
Ex bmw e36 328i samosvor coupe
ex e36 318i tour
ex e30 320i

Užívateľov profilový obrázok
DobreBrzdy.sk
Kraj: Bratislavský

Re: e36 poslovac brzdenia

Sobota, 4. Mája 2013, 16:12

posilovac brzdenia je posilovany podtlakom z motora (benzin) alebo vakuovou pumpou (diesel bez skrtiacej klapky) a je to uzavreta nadoba. ked si vsak motor zacne prisavat vzniknutou dierou falosny vzduch, riadiaca jednotka o tom nevie a stale davkuje palivo podla natocenia skrtiacej klapky.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných