... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Nutrilon
Auto: E36 Compact 320i
Kraj: Trenčiansky

Re: E36 - pomoc pri vybere novych ANGEL EYES

Streda, 1. Februára 2012, 19:14

ja mám diodové bez inventora a vypaluju sa mi diody už som ich raz poslal reklamovať prišli mi nové. namontval a prešli 3 mesiace a zase mi začínajú niektoré diodky poblikovať . čakám kedy to zhasne . A nepáči sa mi to že keď zapnem svetlá krúžky sa z dialky strácajú vo svetle. Angel eyes sú pekné keď svietia solo.
Lil_Ego napísal:
To: Nutrilon Neviem ako ty ale ja mam AE dorabane mnou a jediny problem co bol ze mi tie invertory skapali bo ich mam vo svetlach inac co viem nik s nimi nema problemy a kamarat ich uz ma cez 2 roky a a stale vypaluju oci .... Takze si dostal asi na figu kus

To: Petko E36 Nedavaj si tam tie chromove svetla fakt to nevyzera good na aute videl som a nepaacilo sa mi to viem ze tisic ludi a tisic chuti ale ked chces AE tak tam pacni tie led AE do povodnych svetiel a bude to fakt super....
BMW is my dream and my way.

Užívateľov profilový obrázok
petko e36
Autor témy
Auto: BMW E91 320i 2011
Kraj: Žilinský

Re: E36 - pomoc pri vybere novych ANGEL EYES

Štvrtok, 2. Februára 2012, 00:30

No čočkové su naj, ak by niekto ponúkal, mozno by som mal záujem :)

A najprv mi chybalo 10 koni aby som mal aspon seriu, ale ked sme vycistili vahu vzduchu a dotiahli plynove lanko tak hned sme sa dostali na seriovych 140. Chystam sa vymenit vyfuk na jar, supersprint alebo eissmann, mozno to prida este dakych 3 - 5 konikov.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní