... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

belowzero
Autor témy
Auto: e30 328i kupe
Kraj: Bratislavský

Re: E36 montaz klimi?

Utorok, 23. Novembra 2010, 17:02

Tak ja potom neviem:D ale snad na to pridem a mne je jedno ja som trpezlivy ked si daco zaumienim tak si za tym idem aj keby ze mi ma afto stat tyzden nastastie mame doma este jedno
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

Užívateľov profilový obrázok
bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 23. Novembra 2010, 17:33

pokial mam manualnu klimu v mojej E36 a zozeniem si ten panel automatickej klimy,co este treba k tomu? nemate niekto nejaky link s navodom ,resp. fotkami tych vsetkych dielov co treba vymontovat ?
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

januar
Auto: e90 320i

Utorok, 23. Novembra 2010, 18:07

poradim ty najdi si presne ten isty typ auta s klimou a iba to prehod z toho auta do svojho

bramborak

Utorok, 23. Novembra 2010, 20:26

ja mam 325tds man.klima a bolo by to z 320i aut.klima. #-o

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 23. Novembra 2010, 20:46

hosi hosi... Panel digi klimi prehodit NESTACI ! rozdiel je v kazdych verziach klimy.
ak chces z nicoho na obycajnu dorabanu klimu, staci ti tam len par veci (neviem to cele vymenovat) Ak by si to ale chcel hodit do poloautomatickej klimy, tak tam by si uz potreboval komplet klapku, jezka, panel, kompersor, chladic, kable, a hodne casu, chuti a nervov. Ak by si sa rozhodoval ze spravis tu poloautomaticku, tak to mozes rovno dat digi automaticku.

ja som chcel prerabat z poloautomatickej 2 zonovej manualnej klimy na digitalnu automaticku... Prisiel som na to, ze kablovacka sice pasuje, ale panel sa anilen nerozsvietil. Chybalo zapojenie dalsieho konektoru - vykonoveho, ktory ovladal klapku a silu fukania. Cize by som potreboval prehodit komplet ovladanie klapky a vetraku + kablovacka.

Cize ak chces spravit klimu ako do panelu (nie len tlacitko vedla vyhrevu sedacky) tak sa mozes rovno pustit do automatickej klimy, lebo praca by bola rovnaka.
Tak ci tak by si musel zapojit veskeru kablovacku jak na poloautomat, tak na digi.

tolko z mojej strany.

bramborak

Utorok, 23. Novembra 2010, 21:05

oprava: mam tu poloautomaticku klimu tusim a chcel by som digi.... [-o<
Prílohy
1414141.JPG
1414141.JPG (90.76 KiB) 1181 zobrazení

bramborak

Utorok, 23. Novembra 2010, 21:10

takze je to bezpredmetne toto riesit ? v pomere vynalozena robota/vysledok ?

Maysner
Auto: E36 Coupe
Kraj: Zahraničie

Utorok, 23. Novembra 2010, 22:10

dodelavat klimu do auta, kde nebyla je opravdu hodne prace

predelavka z manualni klimi na digitalni neni nic slozity. mam to v aute. prehodil jsem cely !!! teleso topeni a panel klimatizace. napojil na dva konektory, do kterych byla napojena manualni klima. kupodivu se panel rozbehl, vsechny klapky apod ovlada. topi, fouka, .........., jestli chladi zatim nevim. nemam klimu naplnenou (na jare zas rozborka auta, nema smysl utracet za neco, co nepouziju). ale neni duvod, proc by to nemelo fungovat. kompresor, trubky, klima chladic a ventilator zustali puvodni.
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P
Ruzne dily na E36 zde :wink:
Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)

SurrendeR

Utorok, 23. Novembra 2010, 23:11

zvlastne, ja som mal na poloautomate iba 1 konektor na panel klimy. Na ovladanie klapky som mal bouden. Takze asi mas novsi poloautomat :)

osobne by som do tej 328 dal tu klimu ak by som ju mal moznost zohnat... bude to dokonale auticko :)

bramborak

Utorok, 23. Novembra 2010, 23:17

a..... vlastne ako sa ta poloaut. klima dava von ? zatial som mal dole len ten kryt cierny, ktory drží na viac šróboch,, bolo treba vysunut tie kolečká atd.. ale nevedel som ako to vytiahnut.. to "teleso" z bieleho plastu. 8-[

Maysner
Auto: E36 Coupe

Utorok, 23. Novembra 2010, 23:49

SurrendeR napísal:
zvlastne, ja som mal na poloautomate iba 1 konektor na panel klimy. Na ovladanie klapky som mal bouden. Takze asi mas novsi poloautomat :)

](*,) samotnej panel vymenit nestaci !!! ja se bavim o dvou konektorech nad nohama ridice. menil jsem celou tu velikou bednu co je pod palubkou. je to jiny jak na manualni klimu
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P
Ruzne dily na E36 zde :wink:
Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)

MattyX
Auto: 325i mtech

Streda, 24. Novembra 2010, 07:39

Maysner napísal:

](*,) samotnej panel vymenit nestaci !!! ja se bavim o dvou konektorech nad nohama ridice. menil jsem celou tu velikou bednu co je pod palubkou. je to jiny jak na manualni klimu

to chce nohy v teple :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
Obrázok

SurrendeR

Streda, 24. Novembra 2010, 15:28

bramborak.. popravde... asi by som to nemenil.. ta digi ti prinesie akurat to ze musis stlacat tlacitka namiesto toho ze si vsetko rychlo a pohodlne upravis kolieckamy.. vysledny efekt bude vlasne rovnaky.. Ta tvoja udrziava teplotu tak isto ako digi.. jedine co je na nej manualne je to ze silu vetraku si davas sam a nie klima...

MattyX
Auto: 325i mtech

Streda, 24. Novembra 2010, 16:43

SurrendeR napísal:
bramborak.. popravde... asi by som to nemenil.. ta digi ti prinesie akurat to ze musis stlacat tlacitka namiesto toho ze si vsetko rychlo a pohodlne upravis kolieckamy.. vysledny efekt bude vlasne rovnaky.. Ta tvoja udrziava teplotu tak isto ako digi.. jedine co je na nej manualne je to ze silu vetraku si davas sam a nie klima...

a jeste v digipanelu jednou za cas opravit kondik kterej odejde a pak panel nefunguje (třebas v zimě když si chcete u maysnera zatopit a jemu to nefunguje :twisted: ja mlčím raději o topení :oops: :mrgreen: ) , teda nekdy se mu chce nekdy ne :) digiklima ma jedinou vyhodu ze lip vypada :D a je tam rezim "auto" kterej zesiluje ventilator podle toho jaka je nastavena teplota... vysledny efekt nulaprd :)
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
Obrázok

bramborak

Streda, 24. Novembra 2010, 16:58

no ja to prave chcem preto, ze lepsie vyzera.. je to predsa dalsi display na palubovke.. a "zmodernizuje" to auto, aspon pre mňa. :smile: ale necham to tak asi, dam na vase rady(skusenosti) #-o ale aj nadalej to bude pre mna nesplneny sen aut.klima :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní