... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Re: E36/M3 - ake pneumatiky na leto?

Sobota, 16. Januára 2010, 13:32

Falken osobne nepoznam, to je ciste nedovera k znacke ako takej. Viem, ze v zahranici je rozsirena, no netreba podcenovat Matador, v poslednych rokoch sa tato nasa domaca firma velmi zlepsila, ja nabeham rocne desiatky tisic km/robim sofera na osobaku/ a Matador Aquilla EVO su o dost lepsie ako Toyo T1R( to len ako priklad)
Nankang neriesim, to je cista cina.....

JOKO020
Auto: E61 525d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 16. Januára 2010, 15:23

Predok by som riesil Pirelli, su mekucke, cize aj perfektne držia - ale rychlo sa deru 8) nooo a na zadok su nankang spicka, za tu cenu...aj tak ich urcite zoderes za chvilu ako tie falkeny a pod.. :-({|= tot moj nazor...
ex:
E46 330CD Mpak
BMW e36 320i coupe //M Paket 18"

shackey
Auto: e46 320 Ci M54 kabri
Kraj: Žilinský

Re: Pneumatiky - Leto - M3 E36

Utorok, 19. Januára 2010, 01:52

Cicicok napísal:

:lol: To by som urcite obul na Mko :lol: Dodo neries Falkeny volajake, daj radsej poctive Matador :lol:

2shackey: Na presuvanie z bodu A do B v pohode, ale tu je predsa tema o gumach na M.

Dakujem za velmi kvalifikovanu odpoved CICICOK :lol: s 316 si urcite uz toho nadriftoval :lol: . Ja mam teraz obute bridgestone potenza 225/45R17 a rozmyslam co dalej. A rad podporim slovensku firmu . Tieto napriklad nevyzeraju zle http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=vy ... bidka=2850 alebo http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=vy ... bidka=2884 podla popisu a oznacenia.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 19. Januára 2010, 07:53

co viem matador uz pod continentalom a stryko derie na svojom sopli tie aquili a celkom mu to sedi, taktiez som pocul dost vela ospevov na tie aquili bohuzial sa v rozmere 235x40x17 nerobia, alebo som ich aspon ja nenasiel. z cista jasna som kupil na zimu matador mp59 a som spokojny, len ten vysoky profil mi vadi, uz som si zvikol soferovat 40-ky gumy :)

co sa tyka nankangov, rozpraval som s jednym starsim panom co ma peknu 320d a spominal ze dobre sedia a za tych par korun co nechal v servise je spokojny, taktiez je asi 35 stranova diskuzia ohladom tych nankangov na tuningklube, sam som ich zvazoval dozadu, pokial ich zoderiem, zoberem zimaky, pojdem na letisko, dam ich dole, prezujem a ide sa dalej. videl som testy kde ich roztrhalo este predtym nez dosiahli maximalnu udavanu rychlost, zimne zase v zime isli 50 tam kde continentala uz stal, je to take rozporuplne.

fuldy - tiez celkom lacna alternativa - ovela lepsie ako continentali sp2 dopredu, aquaplaning nepoznaju a narozdiel od continentalov pustaju stopu pomaly - ked clovek chyta smyk pomaly sa posuvaju v stope, clovek by mal vediet ze uz by aj stacilo.

Petrik ma na svojej m3 pirelky a daco sa mu na nich nelubi, na leto ide daco ine kupovat, mu to robilo nejake haluze na okruhu ;).

tak ci onak napocuval som sa toho habadej, neviem ci nepojdem do tych bridgestonov na leto.
Naposledy upravil/-a jararak v Utorok, 19. Januára 2010, 09:49, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Cicicok
Auto: bavorske

Utorok, 19. Januára 2010, 08:00

Ja som ani slovo nepovedal, ze som toho nadriftoval! V tejto teme nieje ani zmienka o driftovanim!

A vlastne som sa pomylil Matador je najlepsie firma na svete urcite si kup od nich gumy, nezabudni pritom skocit kupit aj televizor ORAVA a od dnes tankuj len na SLOVNAFTE.

A tema o gumach je tu: bmw-pokec/pneumatiky-t6235.html tu: bmw-nakupna-poradna/co-obut-na-zimu-t21457.html tu:http://www.bmwklub.sk/bmw-nakupna-poradna/pneumatiky-t18636.html a aj tu: technicke-okienko/ake-zimne-gumy-su-najspolahlivejsie-najbezpecnejsie-t21099.html
525i E34 r.v. 11/1992
316i E36 r.v. 04/1993
dolepene: anjelske bulvy, citacie lampicky, komfortne rele, elektricke okna a siber, automaticke rozsvecovanie, start na tlesknutie

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Utorok, 19. Januára 2010, 08:06

No ono je to tazke rozpravat o Nankangoch, sledoval som viacero testov ako aj recenzii a maju celkom dobre hodnotenia. Niekde som sa docital ze su nejako prepojeni z Yokohamou, Nankang je jeden z najstarsich vyrobcov v azii. Velmi vela sa obuvaju prave v azii a usa, a to aj v tuningovej scene. Podla recenzii by ich vela ludi odporucalo a viacero nie. Da sa povedat ze som pre Nankangy viacmenej rozhodnuty na leto, cize potom dam info.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

birki
Auto: 540iA touring

Utorok, 19. Januára 2010, 15:27

MuadDeeb napísal:
No ono je to tazke rozpravat o Nankangoch, sledoval som viacero testov ako aj recenzii a maju celkom dobre hodnotenia. Niekde som sa docital ze su nejako prepojeni z Yokohamou, Nankang je jeden z najstarsich vyrobcov v azii. Velmi vela sa obuvaju prave v azii a usa, a to aj v tuningovej scene. Podla recenzii by ich vela ludi odporucalo a viacero nie. Da sa povedat ze som pre Nankangy viacmenej rozhodnuty na leto, cize potom dam info.

ja na nich jazdim a musim povedat ze drzia to co dunlop sport maxx ziadny rozdiel,++ zda sa mi omnoho rozumnejsie vymenit tri krat nankang a jazdit na dezene do 3mm ako dva krat conti.. a zodrat ich na 0,4...
zimne gumy by som od nich samozrejme nechcel kedze poznaju sneh len z obrazku.. ale leto preco nie amerika australia fici na tych gumach uplne v pohode tak moze aj jeden sedlak na 12 rocnom bmw zo Senca..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW

Štvrtok, 21. Januára 2010, 00:44

Matador nieje vobec ze slovensky bullshit, su to kvalitne pneu za stale rozumnu cenu .

Ale asi pojdem do tych Nankang NSII alebo NSI , podla toho ake su rozmery atd. Cena je priatelna premna , urcite nemam v plane davat 600e za gumy .

Este rozmyslam ze kupim 2 gumy dopredu a dozadu budem obuvat jazdene .. lebo tam to ajtak nic nevydrzi .

Kazdopadne diky za linky .. uz som viac menej rozhodnuty .

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 21. Januára 2010, 17:10

povedz mi kde kupis jazdene pneu v tom rozmere a kupim aj ja zo paru :D
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Gobs
Auto: E39 525iA
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 21. Januára 2010, 17:43

ja som jazdil tieto cez leto Nexen N3000 a bol som velmi spokojny...
ak: e39 525iA
ex: e46 318Ci
Ak by ste potrebovali naradie alebo servis naradia: lagonservis.sk

Obrázok

SamoM3
Auto: E36M3,2 coupe
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 21. Januára 2010, 19:34

Dodo dost zalezi kto tie pneu otestuje a tiez nemusi pne.fungovat na kazdom aute rovnako ,ja mam obute yokohami advant sport a som max spokojny Vo svojej dobe bolo M-ko auto s vykonmi supersportu takze chce to nieco kvalitne,ale to zalezi od Teba.

JOKO020
Auto: E61 525d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 24. Januára 2010, 21:23

Samuel Pitvorec napísal:
Dodo dost zalezi kto tie pneu otestuje a tiez nemusi pne.fungovat na kazdom aute rovnako ,ja mam obute yokohami advant sport a som max spokojny Vo svojej dobe bolo M-ko auto s vykonmi supersportu takze chce to nieco kvalitne,ale to zalezi od Teba.

Spravne obutie je strasna alchymia, Preto hovorim ze sa neoplati setrit, aj ked niekedy sa da obut dobre za lacny peniaz, ale co vyhovuje na drift nemusi na race a pod...ty jazdis asi stale v dyme, preto tie lacnaase na zadok a investovat do predku, nech drzi stopu.
Dalej je rozdiel ci je naprsane alebo aka je teplota cesty, staci mensi chlad a nankang stvrdne, odvod vody maju ale podla mna vynikajuci. Nie kazda pneu ma vyrovnane vlastnosti za kazdych okolnosti, tie pirelli su fajnove aj za studena (cca 10 stupnov) a aj za mokra, mozno ale su aj lacnejsie pneu, ktore sa im vyrovnaju. Ked vyslo M-ko v nejakom 92-93 roku, boli by podla mna aj dnesne nankangy na dobrej priecke v testoch, podla mna su to neni najhorsie pneu..ale zas na predok na M-ko by som ich nedal, ked nelepi predok je uz ozaj zle... Nesuudte ma a neohovarajte, toto je len moj nazor :-"
ex:
E46 330CD Mpak
BMW e36 320i coupe //M Paket 18"

miraso
Auto: BMW E46 320D
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 24. Januára 2010, 21:58

ja myslim, ze aj tieto nie su zle a cena je vyhovujuca..na tyretest maju dobre body..

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So

anetka77
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 24. Januára 2010, 23:10

skusil som uz vela gum:
na m3 e46 ps2 fajn ale nedotacave p zero rosso asimetrico drzali o dost viac ako ps2 potom ustreloval viac zadok
na z4 m coupe continental sc2 uplne strasne p zero rosso asimetrico uzasne zlepsenie oproti conti ale uprimne som trosku sklamany .....
na rs4 p zero rosso asimetrico aboslutne nefungovali ps2 drzali podstatne viac
clio sport
conti sc2 katastrofa
Oktavia 2 tdi p zero uzanse gumy octavia 2 rs dunlop sport uvidime v lete....
vzdy zalezi od auta a od toho co clovek chce ci drzanie az na limit alebo ustrelovanie zadku....pre mna je dolezita 0 nedotacavost

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Nedeľa, 24. Januára 2010, 23:53

Ja som kupoval tie hankook V12 za 125 euro kus v rozmere 235/45 R17 a som spokojny velmi s tym ako drzia, aj na vode.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní