... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

E36 - Kórózia prahov

Nedeľa, 30. Decembra 2012, 17:54

caute ,mam moc hrdzave prahy na mojej e36 tke, uz ani dvihat ho nevedia v pneuservise, ako to riesite, musia sa kupovat cele prahy a odrezat stare a nove privarit? ja by som to chcel obist, neda sa to CO čkom vyvarit neako? v jednom prahu je tam hrdzava diera vacsia ako moje dve peste. ale nechcem sa stym tolko srat ze to cele tam prelozim. cim to chytim najlepsie? diky

Užívateľov profilový obrázok
Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Re: E36 - Kórózia prahov

Nedeľa, 30. Decembra 2012, 19:06

Najľahšie je kúpiť celé nové prahy, staré vyrezať a navariť nové, je to oveľa jednoduchšie ako to tam latať kadejakými plechmi ktoré si budeš musieť vytvarovať a nakoniec aj tak zistíš že si nakoniec zalátal celé prahy a budeš tam mať oveľa viac zvarov ako keby si navaril celé nové prahy. A takisto za prahmi určite budeš mať nejakú koróziu a tam to bude potrebné vyvariť tiež. E36 sa nedvíha pod prahmi ale až za prahmi, teda tam kde sú gumy alebo vačšinou už len otvory, v miestach pod tými prahovými dierami na príručný zdvihák. Ak sa ti to ohýba až tam tak to ti ani prahy úplne nepomôžu, to bude trocha viac zvárania.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných