... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
 robi to aj pri zaradenej rychlosti (5ke) aj pri 4ke vyssich otackach aj na neutrale rovnako .... s pribudajucov rychlostou sa hluk zvysuje ... nema s tym niekto skusenost ? e36 328i ... ako keby sa nieco zelezne suchalo niekde ...
 robi to aj pri zaradenej rychlosti (5ke) aj pri 4ke vyssich otackach aj na neutrale rovnako .... s pribudajucov rychlostou sa hluk zvysuje ... nema s tym niekto skusenost ? e36 328i ... ako keby sa nieco zelezne suchalo niekde ... ... pripada mi ze to ide skorej z predu ...  aj ked to asi nesuvisi s motorom a nicim na nom pripojenom (remene, altik, servo, vyfuk  atd) kedze to na otacky nereaguje ... takze ma napada bud nieco aerodynamicke ... alebo vzadu diff a spol by to nezvladal ... popripade prevodovka (pred par tyzdnami kontrolovany olej vsetko vyzera byt ok) ... tak neviem ...
  ... pripada mi ze to ide skorej z predu ...  aj ked to asi nesuvisi s motorom a nicim na nom pripojenom (remene, altik, servo, vyfuk  atd) kedze to na otacky nereaguje ... takze ma napada bud nieco aerodynamicke ... alebo vzadu diff a spol by to nezvladal ... popripade prevodovka (pred par tyzdnami kontrolovany olej vsetko vyzera byt ok) ... tak neviem ... 

jazdiť rýchlosťou nad 130 km/h je u nás zakázané a nieje to v súlade zo zákonom
 jazdiť rýchlosťou nad 130 km/h je u nás zakázané a nieje to v súlade zo zákonom  takźe pekne 90 km/h mimo mesta a max 130 km/h na dialnici a problém je vyriešený
 takźe pekne 90 km/h mimo mesta a max 130 km/h na dialnici a problém je vyriešený  
  ale nie teraz na vážnu nôtu môj nápad by bol aj to že hučia gumy akú máš značku gúm ??? ak máš nejakú lacnú alebo máš gumy nejako nepravidelne zodrané tak hučať môžu aj tie a keď vravíš že to znie skôr ako železo o železo zameral by som sa na prevodovku a diferenciál ale podľa toho že to s otáčkamy nesúvisí a prevodovka sa točí stále aj na neutráli len sa netočí prevod tak skús diferenciál skús do nejakej nádoby vypustiť olej možno bude veľa pilín z opotrebenia alebo ho tam bude aj málo kukni či netečie a podobne a ak to len tak nejako hučí taký dunivý zvuk skôr tzo bude ložisko alebo tá guma skús nahodiť iné gumy ak máš možnosť a skús to to budeš mať najlacnejšie a vylúčiš jednoduchú vec
 ale nie teraz na vážnu nôtu môj nápad by bol aj to že hučia gumy akú máš značku gúm ??? ak máš nejakú lacnú alebo máš gumy nejako nepravidelne zodrané tak hučať môžu aj tie a keď vravíš že to znie skôr ako železo o železo zameral by som sa na prevodovku a diferenciál ale podľa toho že to s otáčkamy nesúvisí a prevodovka sa točí stále aj na neutráli len sa netočí prevod tak skús diferenciál skús do nejakej nádoby vypustiť olej možno bude veľa pilín z opotrebenia alebo ho tam bude aj málo kukni či netečie a podobne a ak to len tak nejako hučí taký dunivý zvuk skôr tzo bude ložisko alebo tá guma skús nahodiť iné gumy ak máš možnosť a skús to to budeš mať najlacnejšie a vylúčiš jednoduchú vec