... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Gali6
Auto: BMW 318D - 2004
Kraj: Bratislavský

Re: E36 Dat v zime clonu na chladic?

Sobota, 7. Novembra 2009, 15:03

Tak, tak. Tie termostaty sa lúbia jebať. Mne odišiel najprv hlavný vymenil a tak som menil, všetko ok. Došli nižšie teploty a drb zasa. Teraz mám doma už ten malý termostat, tak ho treba vymeniť. :|

PS: Chlapi máte bavoráky tak tam nedávajte dečky. Tieto autá sú robené tak aby si tam dečku davať nemusel. Bavorák nie je hrča.. :o
E46 318D Black Saphyre metal color - teraz
E36 316i compact (M-packet) - ex
Obrázok

!!!Meno, rýchlosť a tradícia - proste BMW!!!

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Sobota, 7. Novembra 2009, 18:35

dobre decka je blbost to je jasne a ma nejaky zmysel odmontovat visko? co som si vsimol tak moja aj tak nepracuje spravne a v lete dochladzuje klimovy ventilator, ten sa zapina v lete nezavisle od klimi, staci na chvilku zastavit, na rucicke ani nie je vidiet ze by teplota stupala a zapne ventilator, po chvilke vypne, samozrejme ked nieje zapnuta klima... ide mi o to ze ked teplota klesne pod 0, dlho sa zohrieva a za studena jazdim tak do 2000ot a dlho to trva (nemam nervy na to drat studeny motor na vyssich otackach), vymontovanie visko na zimu by mu mohlo pomoct sa rychlejsie zohriat(teoreticky) pretoze nefuka studeny vzduch na blok motora....
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Mayllo
Autor témy
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 8. Novembra 2009, 15:41

Tak uz je to vsetko ako ma byt.Novy termostat funguje ako ma.Takze v tom bol cely problem,auto sa mi pekne zohreje na pracovnu teplotu uz po par kilometroch jazdy.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných