... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
alfonzito napísal:len jak hovorim volantom mi to az tak netaha ako to plava priklad idem mimo kolaj priblizujem sa knej ale idem stale rovno a zrazu hup hup predok aj zadok v kolaji bez potocenia volantu.a ked si to teraz tak vsimam tak aj na normal ceste ked idem prudkejsie zatacku sa mi zda ako keby ma zadok chcel predbehnut ale nesmyka ani nepiska ani nic len proste neprijemny pocit z toho ze zadok sa vysuva von
compact napísal:
tak ako keby ti zadok (len ked prejdeš nerovnosť) odskočil pol metra smerom von zo zákruty?
alfonzito napísal:ono aj ked neprejdem nerovnost ten zadok ako keby ohol pol metra nie ale je to dost poznat a je to taky neisty prejazd.ak prejdem nerovnost tak zaplava uplne v zatacke
alfonzito napísal:aha a preto mi teda aj hadze ten zadok v zatackach a pri preklze skace cely zadok co?
alfonzito napísal:ok tak je jasne ze podvozok to uz ma zasebou cize sa bude setrit a da sa to dokopy.inak co by ste poradili vymenit ako prve?silentbloky ramena alebo tlmice?naraz to proste nepojde nejsu financie
dracik.bmw napísal:Asi tie tlmice trocha to ustupiA kuk aj ich horne ulozenie ci je ok..Ne ako mne behol tlmic do kufra dva krat.Prvy krat ked bolo stare ulozenie druhy krat ked som tam dal KW PODVOZOK a nevydrzalo nase cesty krasne
![]()