... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
lukaslh napísal:Nutrilon: to musis mat bud pneumatiky rôzneho obvodu, ale ti na jednej strane sucha brzda a potom vzdy zabera koleso co ide lahsie....
mne tiez pretacalo vecsinou len lave ked som zapadol alebo pridal a netusil som preco, no potom som pred zimou komplet rozobral opieskoval brzdy a nastavil rucnu a od vtedy ked idem rovno a pridam tak hrebu obidva zadne kolesa, pozri na videa co mam v pribehuale ked s autom zatacam a pridam tak hrebie uz len jedno....
johnyfly1 napísal:ja napriklad viem ze brzdy mi nesuchaju ani nepribrzduju, nedaju sa ani dostelovat lebo na kotuci uz mam celkom fajnu velku hranu a predsa ked pridam automaticky zadok ma zacne predbiehat zprava, ale tak moja geo je v haji
johnyfly1 napísal:ja napriklad viem ze brzdy mi nesuchaju ani nepribrzduju, nedaju sa ani dostelovat lebo na kotuci uz mam celkom fajnu velku hranu a predsa ked pridam automaticky zadok ma zacne predbiehat zprava, ale tak moja geo je v haji
johnyfly1 napísal:neviem dufam ze nie, budem menit este raz vsetky silentbloky naraz, velke silentbloky napravice a diferaku dam strongflex a silace ramien lemforder...ak sa to nezlepsi tak neviem
Kallon napísal:
nic v zlom, ale sa ta spytam este raz. mas v poriadku geometriu na zadnej naprave. ak je tam zla zbiehavost tak to nevyriesis vymenou silentov za povodne. iba ak nejakymi excentrickymi ale si myslim, ze najmenej financne bolave aj nervovo je zohnat napravnicu od doveryhodneho predajcu.
do E36 compactu (okrem 323ti) pasuje napravnica aj z E30
ta napravnica je fakt nestastne riesena. maly tukes a tie uska (su velmi slabe) co drzia ramena sa ohnu.
Nutrilon napísal:v čom je nápravnica z 323ti iná?? je iba masívnejšia nie?? ale úchyty a spôsob funkčnosti je totožný.![]()