... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

Pobehám zajtra, ešte poriadne odvzdušním a uvidím..
 Pobehám zajtra, ešte poriadne odvzdušním a uvidím..

" nie fyzicky mozno psychicky trosku "
  " nie fyzicky mozno psychicky trosku "  ale treba auto naklonit motorom hore teda bud zaparkovat v prutsom stupani kopca nech je chladic hore nehat povrcat a uvolnit odvzdusnovak na chladici nech vylezie nadbytocny vzduch aj z radiatora  ze potom by to malo byt dobre  no ja som to este neskusal nemam na to akosi cas... hadam to bude v tom lebo mne to hreje jedine ak jazdim 3tis a hore vtedy to kuri ze popixi ... a tiez som po vymene  vodnej pmpy a termostatu 316i 98rv
  ale treba auto naklonit motorom hore teda bud zaparkovat v prutsom stupani kopca nech je chladic hore nehat povrcat a uvolnit odvzdusnovak na chladici nech vylezie nadbytocny vzduch aj z radiatora  ze potom by to malo byt dobre  no ja som to este neskusal nemam na to akosi cas... hadam to bude v tom lebo mne to hreje jedine ak jazdim 3tis a hore vtedy to kuri ze popixi ... a tiez som po vymene  vodnej pmpy a termostatu 316i 98rvPureHate44 napísal:ak sa ti to stale zavzdusnuje, tak mozes menit tesnenie hlavy..Zdravím..Mám taký istý problém.. E36 316i,1994
Hneď po kúpe mi nekúrilo. Tak som vymenil termostát plus radiátor.
Zo začiatku mi kúrilo len keď som stál. Hneď ako som sa pohol, začal fúkať studený vzduch
Teraz po tých mrazoch začalo blnuť ešte viac. Teplota je na prevadzkovej teplote Ale po pár minútach stúpa a hadice sú tvrdé
(odmaknu pri ovzdušňovaní ale fúka len para!) vody je akurát. (menil som aj viko na chladiči).
Keď motor vypnem, na minutku, teplota sa vráti na prevádzkovu teplotu ale stále tam akokeby bublinkuje v tom kúreni.
Nejaké rady, tipi ?
 vies toto forum pise sam zivot to nieje nic vymyslene
  vies toto forum pise sam zivot to nieje nic vymyslene 
 tak radsej niekomu auto zaveziem nech to urobi
 tak radsej niekomu auto zaveziem nech to urobi