... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Nutrilon
Autor témy
Auto: E36 Compact 320i
Kraj: Trenčiansky

E36 Compact . ložisko diferáku

Pondelok, 15. Októbra 2012, 06:53

Ahojte.

Počas jazdy mi v aute bzúka niečo ako na škode favorit. Kamarát mi poradil ložisko na diferáku. zvuk sa ozýva zároveň s otáčkami. V motore to nie je to už som odsledoval. Na volnobehu nič až keď idem na rýchlosti. Nemáte skúsenosti s vymenením ??
BMW is my dream and my way.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: E36 Compact . ložisko diferáku

Pondelok, 15. Októbra 2012, 08:10

preco myslis ze diferaku? diferak sa toci v zavislosti na rychlosti auta nie otacok motora cize robilo by ti to aj na volnobehu..skor motor alebo prevodovka :roll:
otazka je co to je bzukanie ako na skode favorit? :roll: mne raz ked som mal v serve malo oleja tak to vydavalo zvuk ako elektromotor a tiez to bolo zavisle na otackach motoru :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Nutrilon
Autor témy
Auto: E36 Compact 320i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 15. Októbra 2012, 08:30

zle som napísal . je to v závislosti na rýchlosti nie otáčkach . ked idem pomaly taký hrubý tón, ked idem rýchlejšie taký vyšší tón. pri 100km/h ho prehluší motor a všetko ostatné. presne ako ked som sa vozil v starých škodách favorit a 105.

kolko má diff ložisiek ??
BMW is my dream and my way.

Dessirer
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Októbra 2012, 07:14

skor asi lozisko na kardani je najjednoduchsie pozriet a vymenit, pozrel by som ci netecie olej z diffu ,popripade dolial a potom by som sa pohol co dalej :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní