Sobota, 21. Júla 2012, 08:06
caute, predvcerom sme s kamosom menili na mojom aute kotuce plus dosticky ale nakolko sme to robili prvy krat tak nam to dost dlho trvalo a vymenene mam len na dvoch kolesach a robota + pocasie mi to nedovolili zatial dokoncit, co nenni az tak problem ako to ze som postupoval podla manualu, zhodil som strmen, drziak strmena a potom kotuc, zatlacil som piestik, nahodil nove dosticky do strmena, kotuce na noboj lenze tam nastali prve pochybnosti kedze v manuali bolo ze mam odstranit ochranny nater kotuca a v krabici na papieri bolo z eho tam mamm nechat, tak sme ho nechali, nahodil som teda kotuce a potom aj strmene ale problem je to ze sa suchaju platnicky o kotuce ale ako ide aj volnou rokou tocit len nabojom bez kolesa, len sa bojim ze kebyze s tym jazdim tak zapecem brzdy, pocul som ze mozno sa zavzdusnili brzdy co mi pride ako sprostost (netusim ako by sa mi to podarilo a aj si myslim ze by sa to prejavovalo skor tak ze b ymi neslo brzdit) kazdopadne sa vas chcem spytat ci je to normalne a ten nater sa po prvom prebrzdeni zodere a bude to ok alebo ze co s tym mam potom spravit. dakujem