... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
MT-SPEEDY napísal:To ste na tom dobre, ja som k autu dostal taliansky a to je pre mna spanielska dedina... Jeden clovek na nete mi pastol tento link, tak som hned myslel na Vas, kockyBTW nemate niekto zoznam poistiek v slovencine alebo cestine? Lebo aj ten mam po taliansky
100RM napísal:MT-SPEEDY napísal:To ste na tom dobre, ja som k autu dostal taliansky a to je pre mna spanielska dedina... Jeden clovek na nete mi pastol tento link, tak som hned myslel na Vas, kockyBTW nemate niekto zoznam poistiek v slovencine alebo cestine? Lebo aj ten mam po taliansky
Zoznam poistiek mam odfoteny z auta v anglictine, ak chces hodim ti to mailom.
100RM napísal:Takisto mam aj prirucku "jak na to E36" v anglictine. Ta mal ale 90 MB, tak ju tiez mozem niekam hodit. Tento navod je skor prirucka "zaciname s". V Jak na to su podrobne popisy oprav takmer vsetkych casti aj s fotkami rozoberania a podobne. Tak kto to chce, nasekajte sa sem do nejakeho zoznamu a nejak vymyslime kam to ulozime. Ja som teraz v praci, vecer ked dojdem domov sa mozme na to mrknut.
Nitro napísal:100RM napísal:Takisto mam aj prirucku "jak na to E36" v anglictine. Ta mal ale 90 MB, tak ju tiez mozem niekam hodit. Tento navod je skor prirucka "zaciname s". V Jak na to su podrobne popisy oprav takmer vsetkych casti aj s fotkami rozoberania a podobne. Tak kto to chce, nasekajte sa sem do nejakeho zoznamu a nejak vymyslime kam to ulozime. Ja som teraz v praci, vecer ked dojdem domov sa mozme na to mrknut.
ja mam toto iste v cestine.....
kaco napísal:Nitro napísal:100RM napísal:Takisto mam aj prirucku "jak na to E36" v anglictine. Ta mal ale 90 MB, tak ju tiez mozem niekam hodit. Tento navod je skor prirucka "zaciname s". V Jak na to su podrobne popisy oprav takmer vsetkych casti aj s fotkami rozoberania a podobne. Tak kto to chce, nasekajte sa sem do nejakeho zoznamu a nejak vymyslime kam to ulozime. Ja som teraz v praci, vecer ked dojdem domov sa mozme na to mrknut.
ja mam toto iste v cestine.....
no tak to mozes kludne niekam uploadnut... :-)
ja som si to chcel nedavno objednat v *artinuse, ale povedali mi ze uz je setko predane !!!!