ahojte kúpil som si BMW 318i E36 r.v. 1996 podľa technického preukazu je to klasická 116 koňová 1.8 benzín ale keď som pozeral príručku čo som dostal k autu tak tam boli ilustrácie jednitlivých modelov áut a bolo rozdelené aj 318i a 318is a môj motor bol presne rovnaký ako ten na ilustrácii pri 318is nepoznám históriu toho auta takže je možné že bol menený motor na is ale zase keď som si dávalšprint s totožnou 318i tak som nejako moc nevinikal práveže som sa na 1 a 2 držal na vlas rovnako a až pri 3 som sa po jeho chybe pri preradení dostal do vedenia a podľa mňa si myslím že keby som mal silnejší motor is čo má nejakých 135 koní neviem presne by som asi od začiatku viac vynikal nie ??? posielam aj fotku motora kuknite ju a povedzte svoj názor poprípade nejakú svoju skúsenosť zajtra môžem pridať aj príručku teda tie konkrétne obrázky podĺa ktorých som to poronával dnes zatiaľ iba motor v´daka za názor a ak som dal túto tému tam kam nepatrý vopred sa ospravedlňujem nić lepšie som nenašiel
jasne už tomu rozumiem podĺa tej ilustrácie čo som mal k dispozícii bolo rozdierlne sanie a to malo taký tvar ako mám ja a klasická 1,8 mala iný tvar sania ale podĺa toho obrázku iskového motora vidím rozdiel vďaka za vysvetlenie
áno pri pohľade na oba motory s fotky rozdiel vidno ale podľa tej ilustrácie by si si možno aj ty myslel že to čo mám ja je IS ale ke´d vidím naživo foto tak je mi to jasné z viacerých hlľadísk to hej a hlavne je ten ruhý motor toršku čistejší