Vedel by mi niekto poradit ake kontrolky sa maju rozsvietit pri otoceni klucika do polohy 1? Vsimol som si ze ich bude par vymlatenych ako napriklad Airbag, rezerva a ta kontolka neviem ako to nazvat proste ked sa auto prevrati malo by nieco vzadu vysrelit dake vystuze ci co to... .. :) Zatial sa mi rozsvecuju len ABS ASC kontrolka oleja kontrolka rucnej brzdy a kontrolka opotrebenia planiciek a samozrejme aj kontrolka zhavenia no a aby som nezabudol mam 325TDS
No mne sa zda ze to maju sedany a hlavne 325TDS zevraj by to mali mat. A este jedna otazocka ako sa vyberaju tie budiky? Tie torx srobiky som uz vysroboval...otazka znie ako ich vytiahnut von?...
nemusis davat dole volant, su tam tri zastrcky, vsetky tri maju taku poistku co nechtom vytlacis hore a vytiahnes von zastrcku, a tachometer sa ti akurat zmesti od volantu von ked ho spravne otocis , pozor nech ti nepukne sklo na budikoch.. inac mna by zaujimal ten nakres z predu, co znamenaju vsetky kontolky. "!
mna teraz napadlo, ked si zozeniem budiky z auta ktore napr. nemalo hmlovky a potom do tych budikov doplnim ziarovky budu svietit kontrolky? alebo ked dam budiky z auta ktore malo asc+t do mojho bez asc+t tak bude stale svietit kontrolka asc ako chyba ?
No ziarovky pomenene ale vsimol som si ze ked dam klucik do polohy 2 tak sa mi nerozsvieti kontrolka rezervy nadrze pritom by sa mala spolocne rozsvietit s kontrolkou teploty. Ked som ju menil bola vypalena... alebo sa ma rozsvietit az pri jazde na rezervu?
mne sa rozsvieti len kontrolka na palivo na kurenie nie aj ked viem ze funguje :) lukas ano hmlovky ti budu funguvat :) aj to acs by malo :) len si skor daj zalezat aby boli z toho isteho roku ako mas auto lebo ja mam auto 97 a budiky som mal 95 a prestalo mi svietit ABS a airbag :)