... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
tomas_za napísal:ahoj klubaci vcera som bol s autom na umyvarke s autom som odisiel normalne na parkovisko vecer som si vsimol ze som nechal svietit svetlo tak som ho zhasol a skusal natocit auto neslo ale starter tocil-vybita bateria.dnes som ho skusal rano roztlacit a nic ani netocilo proste mrtvo prehodil som baterku za nabitu a nic starter ani necukol kontakty som poriadne precistil a nic neskor som zistil po porade s tuner_bn ze nejde ani palivove cerpadlo po vytiahnuti a napojeni na nahrad zdroj pekne tocilo.skratka nejde mi vobec nastartovat starter ani nepretoci palivove cerpadlo zrejme netaha inak v aute ide vsetko radio atd stave je.co by to mohlo byt relatko alebo?este som zabudol ze auto nenastartovalo ani ked sa roztahovalo za autom bude to len v elektrike podla mna
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
takze sme tu s5 s problemom....auto dnes nerozpoznalo novy kluc a zase anilen nezacalo tocit nic ...... kluc o ktorom som pisal vissie dnes auto rozpoznalo a zacalo tocit ale neodpalilo po 5 toceniach zase neslo dal som iny kluc zase islo tocilo ale nikdy nenastartovalo!!!!skusal som aj palivove cerpadlo napojit na baterku aby stale tocilo a pocas toho nastartovat a nic pozeral som riadiacku vyzera byt ok ale zobral som ju pre istotu domov presusit.poodpajal a zapojil som aj snamace vacky a kluky ak by boly zaoxidovane nahoda je blbec aj ked si myslim ze problem bude niekde uplne inde.ma niekto z vas nejake rady ako to konecne spojazdnit.....????nemoze byt auto koly niecomu v nudzovom rezime a koly tomu neodpaluje????opakujem toto vsetko sa stalo zo dna na den
tomas_za napísal:Tu v okoli poznam par ludi co to dokazu a viem ze je tu aj dost klubakov co to vedia.ews je ulozene kde niekde v palubke pri spolujazdc
Špekulant napísal:chlapci mam jednu doma keby vám to pomohlo
neviem či sa tam dá dat hocijaka alebo to treba nejak programovat alebo čo
Špekulant napísal:aha takže sama o sebe ta jednotka nepomože... to by som potreboval aj kluč a ide kraviny hej?