co se těch sedaček týče, když zapneš čudl, svítí kontrolka, jestli ano, tak přeměř konektor pod sedačkou, zda tam je proud... nejspíš budeš mít v čoudu dečky
tlacitka mi svietia ale nevyhrievaju. budem musiet skontrolovat tie kontakty na sedacke kde to je zapojene,
mam teraz problem ze ked mi auto dlhsie stoji a chcem nastartovat tak nic. dlllho musim tocit kym chyti. a aj ked sa podary ze chyti tak este 2-3 krat skape kym naskoci. a niekedy sa stane ze idem a hrazu to prestane ist. aj turbo prestane talcit. je mozne ze by to bolo palivove cerpadlo? mam aj velku spotrebu stale
v nadrzi mam dost paliva vzdy. inak by som to nariesil. kamarat mi zohnal cerpadlo aj s riadiacou za 150e. je to dobra cena? heh no pekne som to vystihol:D to som si ani nevsimol
zdravim vas. dal som si robit to auto a zistili mi ze vraj mam zle zhavice(to by asi vysvetlovalo ze mi to rano zle startuje) ale ze vraj mam zle 3 vstreky. je to mozne ze by mi to robilo velku spotrebu?
Áno, ale v Boschi ti to spravia. Za nastavenie jedného 200-300 korún. Samozrejme, pokiaľ je tryska v poriadku a len to nastavia na správny tlak. Nezabudni si tam kúpiť aj nové medené tesnenie pod vstreky.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami. Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko Ex 530daT E39 titanstriebro 535dx GT F07-Gita (ancikrist) 530d xdrive F11-Lojzička