... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
eisnerwill
Autor témy
Auto: E36 325tds touring
Kraj: Košický

E36/325tds touring - Ziadna reakcia na kluc v zapalovani

Piatok, 13. Februára 2009, 18:37

cavte....dnes sa mi stalo toto: pridem do roboty vsetko ok...idem z prace, odomknem normalne auto, dam klucik do spin.skrinky otocim klucom a absolutne nic....ziadna kontrolka nic....ticho....otacam a nic.....asi na 5ty krat sa rozsvietili kontrolky a setko ide....akurat hodiny a radio resetnute.mohol to byt zly kontakt v spinacke alebo co?..tie hodiny sa mi uz vynulovali aj skor....cim to moze byt? daakujeem

luky2208
Kraj: Prešovský

Re: E36/325tds touring - Ziadna reakcia na kluc v zapalovani

Piatok, 13. Februára 2009, 19:37

eisnerwill napísal:
cavte....dnes sa mi stalo toto: pridem do roboty vsetko ok...idem z prace, odomknem normalne auto, dam klucik do spin.skrinky otocim klucom a absolutne nic....ziadna kontrolka nic....ticho....otacam a nic.....asi na 5ty krat sa rozsvietili kontrolky a setko ide....akurat hodiny a radio resetnute.mohol to byt zly kontakt v spinacke alebo co?..tie hodiny sa mi uz vynulovali aj skor....cim to moze byt? daakujeem

trebalo by kuknuť pod plasty okolo spinacej či to tam niekto neako zazračne nepoprepajal.Ak neresetlo aj denné počitadlo Km tak to kontakt na baterke ako som si myslel asi nebude.A ked si otvoryl dvere normalne fungoval centrál ? alebo sa otvoryli len vodičove dvere? Radio môže byť napojene na spinačku ale tie hodiny neviem. :wink:

eisnerwill
Autor témy

Sobota, 14. Februára 2009, 13:35

caw....resetlo mi aj denne pocitadlo km....ale zaujimave je ze hodinky resetlo aj datum ale rok 2009 ako som ho nastavil tak nie.....central fungoval normalne vsetky dvere otvorilo...aj radio mi vyhadzuje resp.resetuje....ale nie vzdy to vsetko robi.....vacsinou len hodiny a radio.....to ze nic nereagovalo sa stalo len raz.....tak neviem no...myslis ze to moze mat na rovasi kontakt na baterke?

retepp1
Auto: E46 330D

Sobota, 14. Februára 2009, 15:31

eisnerwill napísal:
caw....resetlo mi aj denne pocitadlo km....ale zaujimave je ze hodinky resetlo aj datum ale rok 2009 ako som ho nastavil tak nie.....central fungoval normalne vsetky dvere otvorilo...aj radio mi vyhadzuje resp.resetuje....ale nie vzdy to vsetko robi.....vacsinou len hodiny a radio.....to ze nic nereagovalo sa stalo len raz.....tak neviem no...myslis ze to moze mat na rovasi kontakt na baterke?

Môže to zapričiniť kontak na baterke... Skus pozrieť či nieje niektorý kontakt povolený, alebo či niesu príliš zaoxidované...
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06

eisnerwill
Autor témy

Streda, 18. Februára 2009, 21:02

dakujem....bola to baterka....siel som premerat ako ju dobija a tak som do nej nakukol a dolial som vodu ....nenapadlo ma ze bude sucha....odvtedy vsetko ok....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní