... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
BouBou napísal:To nejde ani mne lebo to musis mat kluce v zapalovani vies, sak ja som si uz zvykol pohode takze myslim ze nic vazne hlavne ze mi motor taha ako ma
BouBou napísal:aha, pozri kabelaz ci nemas zlu asi bude problem v nej alebo tlačitka pozri ,
BlackMW napísal:ak to mas novsie r.v. (tusim 94+) a mas tam ZKV IV modul, pravdepodobne je to kvoli comfort rele,
je presne pod palubovkou v bielom plastovom drziaku, ma byt zopnute niekolko minut po vybrati kluca alebo po otvoreni dveri ak je auto este odomknute.
vtedy ma byt na kabloch co z neho idu: na cerveno-hnedom 12V a na cierno-zelenom zem.
a skontroluj poistku c.13.
BlackMW napísal:ak to mas novsie r.v. (tusim 94+) a mas tam ZKV IV modul, pravdepodobne je to kvoli comfort rele,
je presne pod palubovkou v bielom plastovom drziaku, ma byt zopnute niekolko minut po vybrati kluca alebo po otvoreni dveri ak je auto este odomknute.
vtedy ma byt na kabloch co z neho idu: na cerveno-hnedom 12V a na cierno-zelenom zem.
a skontroluj poistku c.13.
Cicicok napísal:Nieje mozne. Inak by ti nesli okna pri otvorenych dverach. Modre rele nikde nebolo? 5pinove s toho jeden je mensi ako ostatne.
Urcite su tam tie okna povodne? Lebo ak chyba poistka 13 je to velmi cudne.
Cicicok napísal:F14 a F19 tieto dve poistky su spomenute v scheme k oknam. A mas pravdu, rele uz nemas![]()
Ak si pozeral schemy v Bentleym tak str. 717 a 718.