... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
G-Laci
Autor témy
Auto: E36 325 tds touring
Kraj: Bratislavský

E36/325tds - tempomat

Utorok, 8. Februára 2011, 20:36

Zdravim.
Surne by som potreboval niekoho z okolia kto by mi pomohol zapojit tempomat do auta. Patrim k tej skupine ktorej nestaci zapojit konektor a zacvaknut packu a na tu kablovacku okolo toho sa necitim.
Vedel by mi s tym niekto pomoct, zajtra alebo vo stvrtok? Samozrejme za odmenu...

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: E36/325tds - tempomat

Streda, 9. Februára 2011, 16:21

G-Laci napísal:
Zdravim.
Surne by som potreboval niekoho z okolia kto by mi pomohol zapojit tempomat do auta. Patrim k tej skupine ktorej nestaci zapojit konektor a zacvaknut packu a na tu kablovacku okolo toho sa necitim.
Vedel by mi s tym niekto pomoct, zajtra alebo vo stvrtok? Samozrejme za odmenu...

Podla navodu tu na fore to musiš zvladnuť :wink: Potiahneš dvojlinku z motoroveho priestoru do kabíny. Na pačku to zapojiš hociako.Vodiče sa môžu medzi sebou aj vymeniť. A v okruhlej koncovke sa len pripojíš na kable z pinov č.1 a č.2 tiež nieje podstatné ktorý vodič daš kde a hotovo. zacvakneš pačku poskladaš a funguješ :smile: V navode si pozri do ktorej koncovky sa napojiť lebo su tam 2 !

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných